AEP: Aproape 9.000 de români din străinătate, înregistraţi pentru votul prin corespondenţă

AEP: Aproape 9.000 de români din străinătate, înregistraţi pentru votul prin corespondenţă

Aproape 9.000 de români din străinătate s-au înscris pentru votul prin corespondenţă prin portalul www.votstrainatate.ro, la 20 de zile de când acesta a fost lansat.

"Autoritatea Electorală Permanentă (AEP) informează că, în doar 20 de zile de funcţionalitate a portalului www.votstrainatate.ro , numărul înregistrărilor pentru votul prin corespondenţă a ajuns vineri, la ora 16,15, la 8.890, depăşind astfel numărul total al înscrierilor pentru votul prin corespondenţă pentru alegerile parlamentare din anul 2016, de numai 8.889 pe o perioada de 5 luni pentru acelaşi demers", informează un comunicat al AEP transmis, vineri, AGERPRES.

Preşedintele AEP, Constantin-Florin Mituleţu-Buică aminteşte cetăţenilor români care au domiciliul sau reşedinţa în străinătate că mai au la dispoziţie 26 de zile pentru a se înregistra pe portalul www.votstrainatate.ro şi le recomandă să opteze cu încredere pentru votul prin corespondenţă, ca modalitate sigură şi comodă de vot la distanţă, fără cozi, fără deplasări şi fără costuri. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa