Aeronava în care se află Nancy Pelosi, și se îndreaptă spre Taiwan, cea mai urmărită aeronavă din lume

Aeronava în care se află Nancy Pelosi, și se îndreaptă spre Taiwan, cea mai urmărită aeronavă din lume

Cel mai urmărit avion din lume în acest moment este un avion cu reacție al Forțelor Aeriene ale SUA care a decolat din Kuala Lumpur. Internauții vor să o urmărească pe președinta Camerei Reprezentanților a SUA, Nancy Pelosi, într-o călătorie în Taiwan.

Peste 300.000 de utilizatori urmăresc fiecare mișcare a „SPAR19”, un Boeing C-40C operat de forțele aeriene americane, potrivit FlightRadar24 . Ziarul Liberty Times din Taiwan a raportat anterior că Pelosi este de așteptat să sosească la 22:20, ora locală, pe aeroportul Songshan din Taipei, care găzduiește și o bază militară.

Nu există nicio confirmare oficială că Pelosi se află în avion. Potențiala ei călătorie în Taiwan a înfuriat Beijingul, care consideră insula drept teritoriul său și a avertizat asupra consecințelor dacă călătoria va continua.

FlightRadar24, un site web popular de urmărire a aeronavelor, are în mod normal câteva mii de utilizatori care urmăresc aeronavele de interes - inclusiv incidente de urgență sau zboruri inaugurale.

Zborul SPAR19 a decolat de pe aeroportul Subang din Kuala Lumpur la aproximativ 3.40 p.m., dar s-a îndreptat spre est, spre insula Borneo, în loc de nord-est spre Taiwan.

Primele 10 cele mai urmărite zboruri din lume mergeau către Taiwan, conform datelor FlightRadar24. Al doilea avion cel mai urmărit marți, 2 august, după SPAR19, a fost un zbor China Airlines de la Jakarta la Taipei, cu aproape 20.000 de urmăritori.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /