AFM a publicat noile liste cu dosarele aprobate în programele Rabla Clasic, Rabla Plus şi Iluminat Public

AFM a publicat noile liste cu dosarele aprobate în programele Rabla Clasic, Rabla Plus şi Iluminat Public

Administraţia Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat pe site-ul său noile liste cu dosarele aprobate în cadrul programelor Rabla Clasic, Rabla Plus şi Iluminat Public, se menţionează într-un comunicat remis joi de instituţie.

Noua listă a programului Rabla Clasic 2021 publicată în această săptămână pe site-ul Administraţiei Fondului pentru Mediu conţine 241 de dosare acceptate, pentru 491 autovehicule şi 1 motocicletă.

În cadrul programului Rabla Plus 2021 au fost publicate 61 dosare acceptate pentru 78 autovehicule electrice, dintre care 52 pentru autovehicule pur electrice şi 26 de autovehicule electrice hibride.

Totodată, AFM a publicat un dosar acceptat în cadrul programului Iluminat Public, dosar depus de Primăria Negomir - Gorj, în valoare de 292.803,34 lei.

Listele dosarelor acceptate în cadrul acestor programe sunt publicate pe site-ul www.afm.ro , la secţiunile aferente programelor Rabla Clasic, Rabla Plus şi Iluminat Public. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina