Agent de la Poliţia Rutieră Ilfov, prins în flagrant în timp ce primea bani de la un denunţător

Agent de la Poliţia Rutieră Ilfov, prins în flagrant în timp ce primea bani de la un denunţător

Un agent de poliţie din cadrul IPJ Ilfov - Serviciul Rutier a fost prins în flagrant de Direcţia Generală Anticorupţie în timp ce primea de la un denunţător suma de 1.000 de lei, banii fiind pretinşi în schimbul promisiunii că-i va obţine acestuia o soluţie favorabilă într-un dosar de abuz în serviciu.

Conform unui comunicat al DGA, în schimbul banilor, agentul de poliţie a promis că va interveni pe lângă lucrătorul delegat să efectueze cercetări în cauză, lăsându-l pe denunţător să înţeleagă că poate determina obţinerea unei soluţii favorabile în dosarul penal în care acesta este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu şi fals intelectual.

În baza actelor de urmărire penală efectuate la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov şi a probelor administrate, s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale cu privire la săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Poliţistul a fost reţinut pentru 24 de ore şi va fi prezentat miercuri în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

5 Oligarhii ruși au pierdut 7 miliarde de dolari într-o singură zi!