Agentul de penitenciar care a ajuns campion național la caiac-canoe. Țintește titlul de campion european și mondial

Agentul de penitenciar care a ajuns campion național la caiac-canoe. Țintește titlul de campion european și mondial

Un agent de penitenciar care lucrează la Centrul de Detenție Tichilești a reușit o performanță remarcabilă. Laurențiu Rusu și-a adjudecat titlurile de campion naţional la proba de canoe dublu 200 metri şi 500 metri şi un titlu de vicecampion la proba de 200 metri simplu.

Agentul șef Laurențiu Rusu este campion național la două probe FOTO Centrul de Detenţie Tichileşti

„Munca ne desăvârşeşte, iar pasiunile ne clădesc şi ne împlinesc! Cu aceste cuvinte în minte aş dori astăzi să vă vorbesc despre pasiunea colegului nostru Agent şef de Poliţie Penitenciară – Laurențiu Rusu , o pasiune care prin muncă şi dedicaţie i-a adus renume şi l-a purtat pe treapta întâi a podiumului la nivel naţional. Această pasiune se numeşte Caiac-Canoe, iar în weekend-ul 06 - 07.08.2022, la complexul sportiv Bascov Budeasa din Piteşti, Laurenţiu a făcut performanţă devenind campion naţional de master senior”, a declarat agentul şef adjunct Mircea-Alexandru Voicu, purtătorul de cuvânt al Centrului de Detenţie Brăila - Tichileşti.

19agent penitenciar3 jpg

Proba de canoe dublu la care Laurențiu Rusu a triumfat FOTO Centrul de Detenție Tichilești

Laurențiu Rusu se pregătește intens pentru a participa la campionatul european și la cel mondial, cu intenția declarată de a urca din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

19agent penitenciar1 jpg

Momentul în care Laurențiu Rusu este premiat FOTO Centrul de Detenție Tichilești

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?