Agitație la Kremlin înaintea discursului lui Putin: imagini cu un convoi de blindate VIDEO

Agitație la Kremlin înaintea discursului lui Putin: imagini cu un convoi de blindate VIDEO

Un convoi de mașini blindate a fost surprins în timp ce se îndrepta spre Kremlin, în jurul orei locale 01:00, cu doar câteva ore înainte de marele său discurs cu privire la stadiul războiului din Ucraina și planurile pentru al doilea an al invaziei, relatează The Sun .

Vladimir Putin va susține marți un discurs în fața Parlamentului rus. Foto Captură video Twitter

Liderul de la Kremlin susține acest discurs , marți, de la ora 11:00 (ora României) cu trei zile înainte de împlinirea unui an de când a lansat, la 24 februarie 2022, războiul din Ucraina, pe care îl numeşte „operaţiune militară specială”.

Imaginile cu coloana de mașini au fost publicate de propaganda de la Moscova, conform corespondentului special al Kyiv Post Jason Jay Smart.

Vladimir Putin ține discursul în fața Adunării Federale a Rusiei și va prezenta o analiză a situației internaționale, dar și viziunea sa asupra dezvoltării Rusiei după ce Occidentul i-a impus sancțiuni drastice.

Într-un moment atât de crucial şi foarte complicat al dezvoltării noastre, al vieţii noastre, toată lumea aşteaptă un mesaj în speranţa de a auzi o evaluare a ceea ce se întâmplă, o evaluare a operaţiunii militare speciale", a afirmat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, la televiziunea de stat.

Președintele rus intenționează, miercuri, să participe la un miting pe stadionul Lujniki din Moscova. O sursă din Parlamentul rus a confirmat pentru RIA Novosti că la eveniment ar urma să participe 200.000 de persoane.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...