Ai un sport preferat? Află care sunt cele mai profitabile pariuri

Ai un sport preferat? Află care sunt cele mai profitabile pariuri

Pasiunea ta pentru sport te poartă pe stadioanele de fotbal și rugby, pe terenurile de tenis și-n sălile de handbal, baschet sau volei. Urmărești transmisiunile live, chiar și înregistrările curselor de Formula 1 pe care nu le prinzi în direct. Înseamnă că ești pregătit să faci pasul următor, ca să-ți transformi interesul pentru competiții într-un hobby captivant: pariurile sportive. Iată care sunt cele mai profitabile pariuri și cum să mizezi pentru câștiguri importante:

Joacă pariuri pe sporturi populare

Ai o șansă în plus dacă pariezi pe sporturile la care te pricepi. Știi din start valoarea echipelor, forma de moment a jucătorilor și ce mai este nou pe piața transferurilor. Și cum fotbalul este sportul rege, este recomandat să începi cu pariuri pe meciuri din campionatul intern și din campionatele consacrate precum Bundesliga, La Liga, Ligue 1 sau Serie A. 

Ca microbist informat și pasionat, vei fi încântat de oferta generoasă de pariuri antepost, combo, biletul zilei și alte variante de joc, cu bonusuri, promoții și chiar pariuri gratuite (free bets).

Ține cont de specificul fiecărui sport

Așa cum știi, fiecare sport are reguli specifice și o dinamică proprie. Sporturile de echipă sunt mai previzibile, pentru că schimbările de lot, accidentările și golurile primite surprinzător sunt mai ușor de gestionat și afectează mai puțin evoluția în teren.

Sporturile individuale au un grad mai ridicat de incertitudine, pentru că o zi mai proastă sau o accidentare neașteptată schimbă soarta unui meci. De aceea ai cote mari la pariuri online pentru confruntări one-to-one, fie că este vorba despre pariuri pe tenis, atletism, box, snooker sau golf.

Dintre sporturile de echipă, hocheiul pe gheață are un coeficient de risc mai mare decât handbalul, de exemplu. Datorită ciocnirilor dure și schimbărilor frecvente de scor de la o repriză la alta este mai dificil de construit o strategie de pariere și riscul este mai mare când mizezi pe un bilet care conține, pe lângă alte sporturi, și hochei.

Fii pe fază la pariurile live

Site-urile de pariuri sportive îți oferă posibilitatea să pariezi live pe competiții aflate în desfășurare: meciuri de fotbal, handbal, tenis, baschet, box, hochei și multe altele. Ai de ales dintre mai multe tipuri de pariuri live, așa că asigură-te că le știi de la A la Z, ca să nu ratezi o șansă bună de câștig.

Trebuie să urmărești meciurile și întrecerile sportive pe care pariezi live, cotele se actualizează în timp real și este nevoie să fii pe fază, ca să-ți modifici strategia la timp și să obții câștiguri semnificative.

Nu te hazarda la simultane, mizează pe un singură competiție live, ca să te asiguri că-i poți oferi toată atenția ta și că soliciți la vreme opțiunea cash out atunci când evoluția sportivilor nu este așa cum te așteptai.

Distrează-te cu pariuri virtuale

Dacă ai chef de pariuri rapide, la foc automat, și de un plus de fun, urmărește competițiile virtuale, generate pe calculator, și plasează pariuri virtuale pe fotbal, tenis, ciclism, curse de cai, curse de câini și speedway.

Ai câte o cursă sau un meci la fiecare 5 minute, iar durata competițiilor este mult mai redusă decât în realitate (de exemplu o partidă de tenis sau un meci de fotbal durează 3 minute și-un pic).

Te vei distra copios cu acest fast betting și îți vei exersa strategiile de joc într-un cadru agreabil, cu grafică performantă și personaje realistice. Iar satisfacția de a fi pariat pe câștigătorul unui turneu la fiecare jumătate de oră este de neegalat!

Urmărește sportul preferat în live streaming pe site-urile de pariuri sportive și mizează responsabil, ca să te bucuri de hobby-ul tău și de șansa unor câștiguri frumoase.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...