„Aici se dau suspendări de doi ani”/Simona Halep a fost audiată la Londra în procesul de dopaj iar verdictul ar putea veni în două săptămâni

„Aici se dau suspendări de doi ani”/Simona Halep a fost audiată la Londra în procesul de dopaj iar verdictul ar putea veni în două săptămâni

În cursul zilei de miercuri, 28 iunie, Simona Halep a fost audiată la Tribunalul din Londra.

simonaTENIS Simona Halep / Foto: Profimedia
Sportiva, alături de avocați săi, a încercat să își demonstreze nevinovăția, după ce în luna noiembrie a anului trecut a fost depistată pozitiv cu roxadustat.

Simona Halep a fost audiată la Londra: În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict”

De atunci, Simona Halep este suspendată și încearcă prin toate modurile posibile să arate că nu a folosit vreo substanță interzisă.

  • Între timp, aceasta a fost acuzată de o nouă încălcare a regulamentului antidoping. Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) susține că a descoperit “nereguli” în pașaportul biologic al Simonei Halep.

Dragoș Suciu a vorbit despre prezența fostului lider WTA la Tribunalul din Anglia. Acesta spune că, cel mai probabil, Simona Halep va primi o suspendare de aproximativ doi ani, decizie pe care românca o va ataca la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Laussane, care va scădea sentința la jumătate.

  • În plus, comentatorul Digi Sport a dezvăluit că verdictul se va da în două săptămâni.

”A fost audiată astăzi, dar va fi audiată și mâine. În aproximativ două săptămâni ar trebui să avem un prim verdict. Momentul care era amânat a avut loc.

Alături de avocați, Simona și-a prezentat argumentele. Vom vedea care vor fi deciziile. În general, aici se dau suspendări de doi ani, apoi deciziile sunt atacate la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. În general, acolo se reduc la jumătate.

Se scade termenul de suspendare provizorie, iar acea suspendare provizorie e din noiembrie 2022”, a declarat Dragoș Suciu, la Digi Sport Special.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat

5 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?