Al Pacino solicită un test de paternitate. Suspiciuni cu privire la iubita însărcinată, în vârstă de 29 de ani

Al Pacino solicită un test de paternitate. Suspiciuni cu privire la iubita însărcinată, în vârstă de 29 de ani

Celebrul actor Al Pacino (83 de ani) cere test de paternitate pentru copilul nenăscut al fostei sale partenere în vârstă de 29 de ani, potrivit Observatornews.ro .

Al Pacino. FOTO Profimedia

Al Pacino a declarat că nu se aştepta să fie din nou tată, din cauza unor probleme medicale.

Surse din anturajul său spun că ar fi aflat că va fi tată pentru a patra oară când tânăra se afla în a șasea lună de sarcină, însă cei doi nu ar mai fi fost împreună de ceva vreme. Fosta sa iubită, în vârstă de 29 de ani, ar fi ascuns sarcina timp de 11 săptămâni pentru că actorul nu şi-ar mai fi dorit alţi copii.

Alţii spun că ar fi vorba despre o vânătoare de avere. Al Pacino a cerut un test de paternitate prenatal ca să știe dacă este sau nu vorba despre copilul său.

Printre cei care îi sunt alături lui Al Pacino în acest scandal se numără și actorul Robert de Niro, care a devenit tată pentru a şaptea oară, la 79 de ani.

Amintim că Noor Alfallah, tânăra însărcinată, a avut o relaţie cu Al Pacino din aprilie 2022 , însă mai multe surse au dezvăluit anul trecut, pentru Page Six, că şi-ar fi început relaţia încă din timpul primelor faze ale pandemiei de COVID-19.

Cine sunt ceilalți copii ai lui Al Pacino

Cunoscut mai ales pentru rolurile din seria „Scarface” (1983) și „Nașul” , Al Pacino are deja trei copii. Cea mai mare este Julie Marie, în vârstă de 33 de ani - cu o fostă parteneră de viaţă, profesoara de actorie Jan Tarrant.

Ceilalți doi copii ai starului american sunt gemenii Anton şi Olivia, în vârstă de 22 de ani, care provin din relaţia pe care a avut-o cu actriţa Beverly D'Angelo, în perioada 1997 - 2003.

Pacino nu s-a retras niciodată din activitatea profesională și continuă să apară în mod regulat în filme, cum ar fi în „The Irishman” al regizorului Martin Scorsese (2019) și la TV, în serialul Amazon „Hunters” (2020-2023).

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Lupta pentru Marea Neagră nu s-a încheiat

2 VIDEO George Simion, derapajul disperării? / Ți-au slăbit șuruburile, țărănușule?

3 Fostul slugoi al Elenei Udrea și-a cumpărat o vilă de 352 de metri pătrați în Belgia

4 Rareș Bogdan, mesaj în miez de noapte!

5 Halep, decizie majoră pentru French Open: Simona are de acum o singură șansă să joace la Paris