Ăla care l-a făcut prost pe Fritz este absolvent de teologie, fost senator PRM și 6 ani a fost angajat la SRI

Ăla care l-a făcut prost pe Fritz este absolvent de teologie, fost senator PRM și 6 ani a fost angajat la SRI

Ionuț Nasleu are un CV extrem de pestriț ,trecând prin mai multe instituții de stat: TVR, SRI, Senat, primăria Timișoara.

Un „simbol al incompetenței”, revoltat

Șeful Piețelor din Timișoara, Ionuț Nasleu, l-a insultat pe primarul Dominic Frtiz, după ce edilul Timișoarei i-a cerut demisia, în urma incendiului izbucnit într-o piață din oraș. Vineri noaptea, a ars jumătate dintr-o piață de flori din Timișoara.

Edilul orașului, Dominic Frtiz, a declarat că „Este clar că instalația electrică a fost de vină. (…) Pentru mine, acest incendiu nu este doar un accident, ci un simbol al incompetenței cu care a fost condusă Societatea Piețe S.A.. Este un simbol al incompetenței și grotescului cu care s-a înconjurat fostul primar Nicolae Robu. Pe această cale voi cere consiliului de administrație să îl demită pe Ionuț Nasleu din funcția de director. Nu ne surprinde această situație”, conform Timiș Online.

„Dl primar pare că devine un influencer online, la concurență cu Bianca Drăgușanu... Are consilieri mulți, dar pare că sunt degeaba...Prostul de Fritz, imi cere demisia, dar sa explice ca e deoasit, sa susțină P.”, a scris Nasleu într-o postare pe Facebook, pe care ulterior a editat-o.

De la TVR la SRI

Ionuţ Nasleu a fost omul de încredere al fostului primar al Timișoarei Nicolae Robu. El a preluat funcţia de Director general al SC Pieţe, pe 9 aprilie 2019. La bază, Nasleu este teolog, el absovind facultatea de Teologie Ortodoxă din București.

Între 1992 și 1994 a fost asistent de producție la TVR. Între 1994 și 2000 a fost ofițer SRI deși terminase Facultatea de teologie.

Iese din SRI și se angajează director trecând pe la mai multe societăți: Bega SA unde era Director de compensări-negocieri. Există mai multe companii care conțin numele „Bega” în Timișoara.

Este Director al Sodo-Migliori SRL care are 23 de puncte de vânzare în România: unul Paul&Shark, patru unități Swarowsky și 18 magazine Cellini. Detalii AICI

După 3 facultăți, cursuri de conducere activitate transport rutier

Între 2004 și 2008 face două facultăți: Relații Internaționale și Drept fără să spună la ce instituție. În vremea asta este Consilier Județean Timiș și, pentru zece luni (în 2008) senator din partea PRM.

Stirile ProTV scrie că Nasleu a convins-o pe Oana Zăvoranu să candideze la alegerile parleamentare pe Oana Zăvoranu.

După ce a terminat 3 facultăți, Nasleu face cursuri de conducere pe transport mărfuri.

Între 2010 și 2011 este adjunctul Directorului general al regiei Autonome de Transport Timișoara.

Între 2012 și 2013 este subsecretar de stat Autoritatea Națională pentru restituirea proprietăților.

Între 2013 și 2016 nu muncește nimic. Pro sport spune că ar fi organizat gale de K1.

Este recuperat de fostul primar Nicolae Robu care îl face consiler personal. Din 2019 este Directorul Piețe SA.

A plătit datorii mai mari decât veniturile

La puţin timp de la preluarea funcţiei de director general al SC Pieţe, pe 30 mai 2019, Ionuţ Nasleu, om de bază al primarului Nicolae Robu, şi-a depus declaraţia de avere. În cea mai mare parte cu rubrici goale. Astfel, Nasleu nu are casă, nu are terenuri, bijuterii, tablouri sau alte lucruri de valoare. De asemenea, nu are conturi bancare, plasamente financiare, dar nici datorii. Mai mult, spune că n-a înstrăinat niciun bun în ultimele 12 luni. Ceva mai bine stă însă la capitolul „Bunuri mobile”. Acolo unde şi-a declarat un autoturism Land Rover, o motocicletă Yamaha, un automobil Opel Combo şi o Utilitară Argo 8×8. Ca venituri pe anul precedent şi-a trecut: 37.571 de lei în calitate de consilier al primarului Nicolae Robu; 19.980 lei ca membru în CA Retim; 9.344 lei de la Pieţe SA, în calitate de preşedinte CA. În total 66.895 de lei, adică în jur de 14.300 euro.

În schimb, în declaraţia sa de anul trecut (5 iunie 2018) dincolo de rubricile goale, arăta că are două vehicule: Land Rover-ul şi Moto Yamaha. De asemenea avea şi o datorie de 22.300 de euro, care însă nu mai apare în ultima declaraţie de avere. În consecinţă, cu veniturile declarate de 14.300 de euro, Nasleu a reuşit să stingă o datorie de 22.300 de euro, dar şi să achiziţioneze un automobil Opel Combo şi o Utilitară Argo 8×8. Nu mai vorbesc că trebuie să se şi întreţină, să-şi achite chiria la casă (foarte probabil nu doarme în gară), să mănânce, să dea bani la manelişti, dar şi să meargă în concedii de lux alături de Robu, în Florida şi Caraibe. Ceea ce este o mare performanţă, trebuie recunoscut, a scris debanat.ro.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...