Alain Delon: Voi părăsi această lume fără regrete

Alain Delon: Voi părăsi această lume fără regrete

Alain Delon, unul dintre cei mai cunoscuţi actori francezi, a declarat că va părăsi "această lume fără regrete" într-un interviu apărut joi într-un număr special al revistei Paris Match consacrat carierei sale de 60 de ani, informează AFP.

"Viaţa nu îmi mai aduce prea multe lucruri. Am cunoscut totul, am văzut totul. Dar, mai ales, urăsc această epocă, mă face să vomit", a declarat starul francez, în vârstă de 82 de ani, în finalul acestui interviu ce a fost publicat sub titlul "Moi, Delon: l'interview de sa vie" ("Eu, Delon: Interviul vieţii sale"). Interviul a fost realizat de jurnalista Valérie Trierweiler.

"Sunt acei oameni pe care îi urăsc. Totul este fals, totul este deformat. Nu mai există respect, nu se mai respectă cuvântul dat. Doar banii contează. Auzi vorbindu-se despre crime pe tot parcursul zilei. Ştiu că voi părăsi această lume fără regrete", a declarat Alain Delon în acest interviu în care a vorbit despre cariera lui, relaţiile dificile cu familia sa, femeile pe care le-a iubit şi prietenii pe care i-a pierdut.

"Aproape toată lumea a murit", a subliniat starul francez, protagonistul din filmul "Ghepardul" (1963), extrem de afectat în urmă cu câteva luni de decesul lui Mireille Darc, actriţa care i-a fost parteneră de viaţă în anii 1970.

Întrebat dacă există o femeie în viaţa lui actuală, actorul a spus că nu a găsit-o încă. "Nu spun că nu există candidate. Sunt 10 candidate, dar, pentru moment, niciuna nu-mi convine pentru a-mi sfârşi viaţa alături de ea (...) Aş putea să mă căsătoresc cu o femeie dacă ea ar fi dispusă să mă însoţească până la sfârşit", a explicat starul francez.

Alain Delon a precizat, de asemenea, că filmările de la ultimul lungmetraj al lui, regizat de Patrice Leconte, în care va juca alături de Juliette Binoche, "au acumulat întârzieri". Actorul şi-ar dori în acelaşi timp să urce "pe scenă pentru ultima dată" într-un spectacol de teatru.

Cel mai recent film cu Alain Delon datează din 2008. În acel lungmetraj, intitulat "Asterix aux jeux olympiques", de Frederic Forestier şi Thomas Langmann, celebrul actor francez interpretează cu multă autoironie rolul lui Iulius Caesar. În teatru, Alain Delon a putut fi văzut pentru ultima dată pe afişul spectacolului "Une Journee ordinaire", de Eric Assous, în 2013.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”