ALARMĂ! Dementul cere guvernului un proiect de lege pentru verificarea finanțării Comisarul.ro și altor publicații online: „Dan Voiculescu are dreptate!”

ALARMĂ! Dementul cere guvernului un proiect de lege pentru verificarea finanțării Comisarul.ro și altor publicații online: „Dan Voiculescu are dreptate!”

ALARMĂ! Dementul cere guvernului un proiect de lege pentru verificarea finanțării Comisarul.ro și altor publicații online: „Dan Voiculescu are dreptate!”

Liviu Dragnea a spus duminică seară că Dan Voiculescu, care ceruse guvernului și serviciilor secrete să verifice Comisarul.ro și alte publicații online, ”are dreptate”. Întrebat de moderatorul RTV ce ar trebui să facă guvernul în urma cererii lui Voiculescu, șeful PSD a spus: ”Să facă un proiect de lege privind transperentizarea finanțărilor și modul de cheltuire a banilor. De ce să fie secrete lucrurile acestea? Se tot vorbește că sunt firme acoperite? Dacă sunt mișcări de bani legale, cinstite, unde e deranjul?”

”Eu cred că are mare dreptate dl Voiculescu și știu că a mai fost lansat subiectul acum câteva luni și a fost un mare scandal. De ce să nu ne permitem să ne gândim la asta? Unii nu se pot tăvăli cerând transperanță, dar nu la ei. Orice firmă din România e transparentă”.

Reamintim că Dan Voiculescu, fondatorul Antenei 3, eliberat anticipat din închisoare după ce a fost condamnat la zece ani pentru corupție, susține că site-ul Comisarul.ro face parte dintr-un ”grup ocult” care ar avea ca scop ”susținerea unor interese ce doresc dezbinarea românilor”. El cere actualei puteri PSD-ALDE ”acțiuni concrete” împotriva unor presupuse pericole venite din partea acestui ”grup ocult”, iar serviciilor secrete și Guvernului le cere să acorde Comisarul.ro și altor publicații ”o atenție specială”, potrivit unui text publicat pe blogul său.

Voiculescu, fondatorul unui trust de presă bazat pe manipulare și propagandă, susține că site-ul Comisarul.ro și alte publicații online ar fi beneficiat în ultima perioadă de ”o infuzii de capital substanțial” și că ar fi ”susținătoare ale lui Dacian Cioloș și ale apropiaților săi”. El aduce în sprijinul afirmațiilor sale creșterea audienței la publicațiile acuzate că ar face parte din acest grup: G4Media, NewsWeek, PressOne, DacNews, Comisarul și EpochTimes.

Voiculescu, dovedit turnător al Securității cu numele de cod ”Felix”, cere serviciilor de informații să verifice sursele de finanțare și acțiunile publicațiilor din acest presupus trust.

Precizăm că site-ul Comisarul.ro. nu e parte din nici un trust de presă, nu a avut parte de nici o infuzie de capital, iar creșterea audienței e una normală.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...