ALARMĂ! Dragnea vrea să BLOCHEZE achizițiile de armament din SUA! Spune în stânga și-n dreapta că „s-a terminat cu capul plecat”!

Alarmă! Dragnea vrea să blocheze achizițiile de armament din SUA! Spune în stânga și-n dreapta că „s-a terminat cu capul plecat”! Surse de cea mai mare încredere spun că acesta este motivul pentru care fostul ministru al Apărării a fost mazilit!

Mai mult, aceste surse spun că Dragnea a turbat în momentul în care Tăriceanu l-a sunat săptămâna trecută și i-a spus că amabasadorul SUA a cerut o întrevedere cu ministrul Justiției. Atunci a fost auzit spunând că „dacă vor în continuare căcaturi o să le arăt eu căcaturi”. Cert este că a doua zi Țuțuianu a fost executat. Și a avut grijă ca la ambasada SUA să ajungă informația despre supărarea sa. 

Ambasadorul SUA n-a lăsat lucrurile să treneze și vineri l-a și abordat. Aceleași surse spun că Dragnea, conform celor povestite de el, i-a arătat „cine este șeful în țara asta”!

Și asta nu este tot. El spune că are informații că Ponta este pilotat de americani cu atacurile la adresa sa. Că americanii l-ar avea la mână pe Ponta cu „Dosarul POLARIS”. În care un pesedist din Constanța este arestat și condamnat definitiv la 13 ani de închisoare în SUA. Dumitru Martin se află în prezent încarcerat la Sacramento County Main Jail, unde ispășește o pedeapsă de 13 ani fără posibilitatea eliberării condiționate, fiind singurul român acuzat de mituirea unui ofițer al Forțelor Aeriene ale US Army, pentru a primi contracte pentru holding-ul „POLARIS”. În care este asociat cu fiul fratelui său, Eduard Martin. Nimeni altul decât soțul șefei Secției Consulare de la Consulatul General al României la New York. Numită de Ponta...

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul lui Sebastian Lăzăroiu pentru cei care cer dezbatere cu Dăncilă: Rușine!

2 Hopa, lui Caramitru i-a revenit mintea la cap! Credem că a scris cea mai bună analiză făcută până acum

3 Excepțional text scris de Marian Godină despre „dezbaterea” cu Dăncilă! Cei care strigă isteric „vrem confrunt…

4 Refuzata, cu ceas de 20 de mii de euro! Spune drept, nebunatico, ai pus și tu botul la borcanul cu miere?

5 CEx cu scandal la PSD! Se țipă de se aude din curte / Dăncilă către Manda: Să spuneți că nu puteți câștiga alege…

recomandări

Te ia DNA: Marian Pirnea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Top 10 piscine din lume