ALARMĂ! Noul Guvern va DESFIINȚA DNA prin comasarea cu DIICOT! Textul ordonanței de urgență se află pe birou la Tudorel Toader! A fost condiția pusă de Dragnea pentru a mai fi păstrat în Executiv!

ALARMĂ! Noul Guvern va DESFIINȚA DNA prin comasarea cu DIICOT! Textul ordonanței de urgență se află pe birou la Tudorel Toader! A fost condiția pusă de Dragnea pentru a mai fi păstrat în Executiv!

Alarmă! Noul Guvern va desființa DNA prin comasarea cu DIICOT! Textul ordonanței de urgență se află pe birou la Tudorel Toader! A fost condiția pusă de Dragnea pentru a mai fi păstrat în Executiv! Sursele noastre spun că joi textul OUG de desființare a DNA a fost citit și aprobat în biroul lui Dragnea, împreună cu Tăriceanu.

Dealtfel, joi în Parlament s-a petrecut un fapt fără precedent: Tăriceanu și Dragnea au dat ordin ca nicio televiziune să nu aibă acces! Lucru despre care nimeni n-a suflat o vorbă, dar care poate fi confirmat de toate televiziunile. Inclusiv Antena 3!

Prin comasarea DNA și DIICOT, mandatele ambilor șefi ai instituției vor fi anulate! Iar dosarele vor fi repartizate de noul șef! 

Atenție! N-ar fi exclus ca noul Guvern să adopte prin OUG și cele trei legi ale Justiției care se află acum pe masa președintelui, pentru a grăbi în acest fel decapitarea DNA!

Președintele le-a dat o mare lovitură acceptând-o pe Dăncilă! Aveau pregătită suspendarea și adoptarea tuturor acestor orori într-o singură noapte!

NOTĂ Arestarea lui Ionel Arsene, unul dintre locotenenții și prietenii cei mai apropiați ai lui Dragnea, a accelerat starea de agitație și nervozitate în rândul găștii de penali aflată în fruntea PSD.


Ionel Arsene la sediul DNA, pe 13 noiembrie 2017, să-l apere pe Dragnea

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Jurnalist de investigații: Andreea Moldovan este în conexiune cu unul dintre cele mai mari holdinguri farma di…

2 Așa o fi?

3 Ar fi bomba anului, Gâdea și Ciuvică și-ar face seppuku în direct! / O va propune USR-PLUS pe Camelia Bogdan pen…

4 DNA l-a trimis în judecată pe europarlamentarul PSD Claudiu Manda, „Olguțul”

5 Așa o fi?