ALARMĂ! Priviți ce face Jandarmeria la Iași! Dragnea, dementul dracului, ce-ai de gând? Așa te iubești tu cu poporul?

ALARMĂ! Priviți ce face Jandarmeria la Iași! Dragnea, dementul dracului, ce-ai de gând? Așa te iubești tu cu poporul?

ALARMĂ! Priviți ce face Jandarmeria la Iași! Dragnea, dementul dracului, ce-ai de gând? Așa te iubești tu cu poporul? Mitingul PSD de la Iași, programat să înceapă la ora 14.00 în Piața Unirii, beneficiază de o mare concentrare de forțe ale autorităților. În Piața Unirii au apărut circa zece dube și camioane cu jandarmi, potrivit corespondentului G4Media.ro la fața locului. De asemenea, în spatele clădirilor din piață sunt parcate automobile ale Jandarmeriei.

În Piața Unirii, pregătirile PSD sunt în toi: sunt montate scene, boxe gigantice, sunt trase cabluri electrice, au fost aduse toalete ecologice. La Iași sunt așteptate zeci de autocare cu simpatizanți PSD aduși din toată Moldova.

La mitingul organizat de PSD chiar în ziua summitului european istoric de la Sibiu nu va participa însă premierul Viorica Dăncilă, care a anunțat că are organizate vizite de lucru la Alba Iulia și Cluj.

De asemenea, mai multe organizații civice din Iași au anunțat pe Facebook că vor organiza contra-proteste față de mitingul PSD.
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Atenție, balenă în libertate pe plajă, la Mamaia!

5 Așa arată relaxarea la Mamaia