ALARMĂ! Toader își deleagă atribuțiile unui secretar de stat pentru ședința de guvern de joi. Ministrul neagă, pe Facebook

ALARMĂ! Toader își deleagă atribuțiile unui secretar de stat pentru ședința de guvern de joi. Ministrul neagă, pe Facebook

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, nu va participa la sedinta de guvern anuntata pentru joi, urmand sa isi delege atributiile secretarului de stat Nicolae Liviu Popa, au declarat surse pentru  Ziare.com .

Informatia a fost furnizata dupa incheierea intalnirii dintre premierul Dancila si presedintele Iohannis, care a avut loc miercuri dimineata, la Palatul Cotroceni, si s-a incheiat dupa mai putin de o ora, fara declaratii sau comunicate de presa.

UPDATE/Toader neagă pe Facebook:

Doctor in drept, Nicolae Liviu Popa a fost numit secretar de stat in Ministerul Justitiei in octombrie anul trecut, in timpul mandatului fostului premier PSD Mihai Tudose.

Decizia luata de Tudorel Toader ar putea avea legatura cu speculatiile conform carora in sedinta de guvern de joi ar putea fi adoptata controversata ordonanta de urgenta pentru amnistie si gratiere. Ministrul Tudorel Toader a declarat ca in ministerul sau nu se dezbate si nu e in curs de avizare vreo ordonanta in legatura cu acest subiect, insa mai multi lideri ai PSD, printre care Darius Valcov, au sustinut public necesitatea adoptarii unei asemenea ordonante.

Initial se zvonise ca Tudorel Toader isi va delega atributiile secretarului de stat Mariana Mot, insa aceasta a intrat brusc in concediu. Cunoscuta in presa ca o apropiata a PSD, Mariana Mot este si judecator, pozitia ei in minister fiind contestata.


Nicolae Liviu Popa


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro