ALARMĂ Imagini-ȘOC din satelit cu sute de tancuri rusești la câțiva kilometri de granița Ucrainei!

ALARMĂ Imagini-ȘOC din satelit cu sute de tancuri rusești la câțiva kilometri de granița Ucrainei!

ALARMĂ Imagini-ȘOC din satelit cu sute de tancuri rusești la câțiva kilometri de granița Ucrainei! Imaginile prezentate de publicația miltară Defenceblog arată sute de tancuri T-64 și T-62M, o mie de camioane militare, sisteme de artilerie și cisterne la doar 18 kilometri de granița cu Ucraina!

Imaginile satelit din Google Earth din luna noiembrie arată sute de tancuri principale de luptă rusească la o nouă bază militară la periferia Kamensk-Shakhtinsky.

Baza militară pe scară largă, la doar 18 kilometri de graniță, spre teritoriul rebelilor din estul Ucrainei. Imaginile arată sute de tancuri principale de luptă, cum ar fi T-64 și, de asemenea, T-62M, în timp ce o mie de camioane militare, sisteme de artilerie și cisterne sunt situate puțin mai sus.

Rusia și-a extins forțele în apropierea graniței cu Ucraina din august și acum reprezintă cea mai mare amenințare militară din 2014, anul în care Moscova a anexat Crimeea, a declarat comandantul forțelor armate ale Ucrainei într-un interviu acordat marți.

Muzhenko a declarat că nivelul trupelor rusești se află la "cel mai înalt nivel" din 2014, când Moscova a anexat Crimeea și apoi a dislocat forțe în estul Ucrainei.

"În fața noastră este un agresor care nu are limite legale, morale sau de altă natură", a spus el. "Este foarte dificil să se prevadă când va avea loc să înceapă acțiuni de luptă împotriva Ucrainei".

"Acest incident (incidentul din Kerch Strait) a fost un act de agresiune din partea forțelor regulate, serviciul de frontieră (al Federației Ruse) în raport cu forțele armate ucrainene", a spus Muzhenko.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Voi știți cine e marmota asta?

3 Sechestrată și umilită în casa unui judecător

4 Cum juca Becali barbut cu un judecător! Dezvăluiri incredibile despre căcatul în care se scaldă Justiția din R…

5 Ce nerușinare! / Șefa Curții Supreme, zâmbitoarea lângă atârnătoarea PSD Floriana Jucan!