ALARMĂ Imagini-ȘOC din satelit cu sute de tancuri rusești la câțiva kilometri de granița Ucrainei!

ALARMĂ Imagini-ȘOC din satelit cu sute de tancuri rusești la câțiva kilometri de granița Ucrainei!

ALARMĂ Imagini-ȘOC din satelit cu sute de tancuri rusești la câțiva kilometri de granița Ucrainei! Imaginile prezentate de publicația miltară Defenceblog  arată sute de tancuri T-64 și T-62M, o mie de camioane militare, sisteme de artilerie și cisterne la doar 18 kilometri de granița cu Ucraina!

Imaginile satelit din Google Earth din luna noiembrie arată sute de tancuri principale de luptă rusească la o nouă bază militară la periferia Kamensk-Shakhtinsky.

Baza militară pe scară largă, la doar 18 kilometri de graniță, spre teritoriul rebelilor din estul Ucrainei. Imaginile arată sute de tancuri principale de luptă, cum ar fi T-64 și, de asemenea, T-62M, în timp ce o mie de camioane militare, sisteme de artilerie și cisterne sunt situate puțin mai sus.

Rusia și-a extins forțele în apropierea graniței cu Ucraina din august și acum reprezintă cea mai mare amenințare militară din 2014, anul în care Moscova a anexat Crimeea, a declarat comandantul forțelor armate ale Ucrainei într-un interviu acordat marți.

Muzhenko a declarat că nivelul trupelor rusești se află la "cel mai înalt nivel" din 2014, când Moscova a anexat Crimeea și apoi a dislocat forțe în estul Ucrainei.

"În fața noastră este un agresor care nu are limite legale, morale sau de altă natură", a spus el. "Este foarte dificil să se prevadă când va avea loc să înceapă acțiuni de luptă împotriva Ucrainei".

"Acest incident (incidentul din Kerch Strait) a fost un act de agresiune din partea forțelor regulate, serviciul de frontieră (al Federației Ruse) în raport cu forțele armate ucrainene", a spus Muzhenko.







Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?