Alba: Angajat al UM Cugir, cercetat penal după ce şi-a infectat doi colegi cu COVID-19

Alba: Angajat al UM Cugir, cercetat penal după ce şi-a infectat doi colegi cu COVID-19

Un angajat al Uzinei Mecanice Cugir este cercetat penal după ce, cu toate că manifesta simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2, s-a prezentat la serviciu, transmiţând virusul altor doi colegi, potrivit unui comunicat transmis, marţi, AGERPRES, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

"La data de 21.04.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a fost înregistrat dosarul penal nr. 1046/P/2020 având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicire a combaterii bolilor (....), constând în aceea că, la data de 18 aprilie, Poliţia Oraşului Cugir s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că în perioada 06.04.2020-09.04.2020, numitul L. I., deşi a manifestat simptome specifice infectării cu SARS-CoV-2, a continuat să se deplaseze la locul de muncă din cadrul SC Uzina Mecanică Cugir SA, iar în urma interacţiunii cu colegii de serviciu a transmis virusul numiţilor P.N. şi S.D.", menţionează sursa citată.

În judeţul Alba au fost confirmate, până marţi, 159 de cazuri cu noul coronavirus. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…