Alba: Antrenor arestat pentru că ar fi violat o minoră după antrenament

Alba: Antrenor arestat pentru că ar fi violat o minoră după antrenament

Un antrenor de tenis din Cugir, în vârstă de 51 de ani, a fost arestat preventiv miercuri prin decizia Judecătoriei Alba Iulia pentru că ar fi violat o fată de 11 ani după antrenament.

Polițiștii din Cugir au fost sesizați de tatăl minorei cu privire la faptul că fiica sa, de 11 ani, a fost agresată sexual de către antrenor după efectuarea unui antrenament la o bază sportivă din oraș. Inițial, antrenorul a fost cercetat pentru corupere sexuală, ulterior fiind schimbată încadrarea juridică în infracțiunea de viol.

Bărbatul a fost reținut de către polițiști, iar mai apoi Parchetul de pe lângă Judecătoria Alba Iulia a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale împotriva acestuia, fiind formulată propunerea de arestare preventivă.

Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea procurorilor și a dispus luarea măsurii arestului preventiv față de acesta pe o perioadă de 30 de zile.

Antrenorul are 51 de ani și nu are antecedente penale.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?