Alba: Băiatul de 10 ani dat în urmărire a fost identificat în Vâlcea, unde era împreună cu tatăl său

Alba: Băiatul de 10 ani dat în urmărire a fost identificat în Vâlcea, unde era împreună cu tatăl său

Băiatul de 10 ani care a dispărut, joi seara, de lângă blocul din Alba Iulia în care locuia cu mama sa, a fost identificat în judeţul Vâlcea, unde se afla împreună cu tatăl său, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"În urma cercetărilor efectuate, minorul de 10 ani (...) a fost identificat. În această perioadă, minorul a fost împreună cu tatăl său şi s-au deplasat pe raza judeţului Vâlcea. Nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a suferit nicio vătămare", a transmis IPJ Alba.

Un băiat de 10 ani, din Alba Iulia, a fost dat în urmărire după ce mama sa a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în seara zilei de joi, acesta a plecat din faţa blocului în care locuieşte şi nu a mai revenit.

"La data de 2 septembrie, în jurul orei 23,30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu cu privire la faptul că (...) fiul său, Bicer Onur - Seyfettin, de 10 ani, a plecat din faţa blocului în care locuieşte şi nu a mai revenit", a informat, vineri, IPJ Alba. Imediat după semnalarea dispariţiei au demarat activităţile de căutare, iar minorul a fost dat în urmărire. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 HARTĂ Ploi și vijelii în jumătate de țară, urmează două zile cu cod galben

2 „M-a violat în iulie 2015. Aveam 20 de ani. Viața mea nu a mai fost niciodată la fel” / Fosta jurnalistă Adina Florea îl acuză pe ziaristul Răzvan Băltă…

3 VIDEO Umbrărescu a scos „bestiile" din parcare pe șantierele Autostrăzii Moldovei

4 Hm, americanii...

5 A fost mâna Rusiei? / Misterul scufundării Mohammad Z și canalul Bîstroe