Alba: Băiatul de 10 ani dat în urmărire a fost identificat în Vâlcea, unde era împreună cu tatăl său

Alba: Băiatul de 10 ani dat în urmărire a fost identificat în Vâlcea, unde era împreună cu tatăl său

Băiatul de 10 ani care a dispărut, joi seara, de lângă blocul din Alba Iulia în care locuia cu mama sa, a fost identificat în judeţul Vâlcea, unde se afla împreună cu tatăl său, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

"În urma cercetărilor efectuate, minorul de 10 ani (...) a fost identificat. În această perioadă, minorul a fost împreună cu tatăl său şi s-au deplasat pe raza judeţului Vâlcea. Nu a fost victima vreunei infracţiuni şi nu a suferit nicio vătămare", a transmis IPJ Alba.

Un băiat de 10 ani, din Alba Iulia, a fost dat în urmărire după ce mama sa a sesizat Poliţia cu privire la faptul că, în seara zilei de joi, acesta a plecat din faţa blocului în care locuieşte şi nu a mai revenit.

"La data de 2 septembrie, în jurul orei 23,30, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către o femeie din municipiu cu privire la faptul că (...) fiul său, Bicer Onur - Seyfettin, de 10 ani, a plecat din faţa blocului în care locuieşte şi nu a mai revenit", a informat, vineri, IPJ Alba. Imediat după semnalarea dispariţiei au demarat activităţile de căutare, iar minorul a fost dat în urmărire. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...