Alba: Doi copii, răniţi într-un accident rutier, lângă Blaj; a fost solicitat elicopterul SMURD

Alba: Doi copii, răniţi într-un accident rutier, lângă Blaj; a fost solicitat elicopterul SMURD

Doi copii, de 9, respectiv 6 ani, au fost răniţi, într-un accident produs duminică pe DN 14B, între Crăciunelu de Jos şi Blaj, în urma coliziunii a două autoturisme, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Copilul de 6 ani a fost accidentat mai grav, fiind chemat pentru el un elicopter SMURD.

"La ajungerea forţelor de intervenţie au fost găsite două victime, neîncarcerate, rezultate din accident. Ambele victime sunt copii, de 9 ani, respectiv 6 ani. Copilul de 6 ani, la momentul de faţă, se află în stare de inconştienţă. La faţa locului s-a deplasat şi o ambulanţă SAJ cu medic de la Substaţia Alba, iar o ambulanţă de la Blaj, aflată în trafic, a oprit, de asemenea, la locul accidentului. Totodată, a fost alertat şi elicopterul SMURD de la Mureş, care se va deplasa la accident", a transmis ISU Alba.

Iniţial, la faţa locului au acţionat pentru acordarea primului ajutor medical pompieri militari de la Garda de intervenţie Blaj.

"Traficul pe DN 14B este blocat între localităţile Blaj şi Crăciunelu de Jos, din cauza accidentului rutier în care au fost implicate două autovehicule. Cercetarea la faţa locului este în desfăşurare", a transmis şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba. AGERPRES/ (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...