Alba: Familie evacuată din locuinţă, circulaţia feroviară întreruptă şi două trenuri blocate, în Aiud

Alba: Familie evacuată din locuinţă, circulaţia feroviară întreruptă şi două trenuri blocate, în Aiud

Mai multe străzi şi gospodării din municipiul Aiud au fost inundate, iar pompierii au intervenit în cursul dimineţii de marţi pentru evacuarea unei familii şi a mai multor animale, informează Inspectoratul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Potrivit sursei citate, Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit pe strada 1 Decembrie pentru evacuarea unei familii compuse din 2 adulţi şi un copil de 9 luni.

"La momentul actual, în municipiul Aiud sunt inundate 8 străzi, iar circulaţia feroviară este întreruptă. Două trenuri sunt blocate la km 413+100. Grupa operativă, împreună cu prim-adjunctul inspectorului şef s-au deplasat în municipiul Aiud pentru coordonarea intervenţiei. (...) Până la momentul de faţă, Detaşamentul de pompieri Aiud a intervenit în municipiul Aiud pentru următoarele situaţii de urgenţă: evacuarea unei familii de pe strada 1 Decembrie şi evacuarea animalelor din mai multe gospodării", precizează reprezentanţii ISU Alba.

La faţa locului au intervenit 3 ofiţeri, 1 maistru militar, 17 subofiţeri, 2 autospeciale, 2 bărci pneumatice, 6 motopompe, 1 APIC.

De asemenea, pe teren s-au deplasat prefectul judeţului, Nicolae Albu, preşedintele Consiliului Judeţean Alba, Dumitrel Ion şi primarul municipiului Aiud, Oana Badea.

Prin RO-ALERT a fost transmis un mesaj de alertă pentru municipiul Aiud privind riscul de inundaţii înregistrat la nivelul localităţii, în special în proximitatea Văii Aiudului. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Unde-s şobolanii în timp ce cei săraci luptă şi mor pentru Ucraina? Au fugit în ţări străine cu tot cu bogăţiile furate în Ucraina?”

2 ULTIMA ORĂ CCR aruncă în aer Justiția din România? Udrea, printre beneficiari!

3 VIDEO Priviți, aceasta este o dronă Orlan-10 a armatei Rusiei furată de un căpitan rus și trimisă acasă „la pachet”!

4 Previziunile lui George Friedman pentru următorii 10 ani: Se ridică Polonia și Turcia

5 Ioan T. Morar / „Dacă arătarea asta i se pare frumoasă vreunui bărbat...”