Alba: Fetiţă de 4 luni, decedată în cabinetul medicului de familie

Alba: Fetiţă de 4 luni, decedată în cabinetul medicului de familie

O fetiţă de patru luni a decedat miercuri în incinta cabinetului unui medic de familie din Alba Iulia, situat la parterul sediului în care funcţionează şi Ambulatoriul Spitalului Judeţean de Urgenţă.

Potrivit primelor informaţii primite de autorităţi, bebeluşul a fost adus la cabinetul medical cu mai multe afecţiuni.

"Direcţia de Sănătate Publică s-a sesizat cu privire la decesul unui bebeluş de patru luni în incinta Policlinicii Spitalului Judeţean de Urgenţă, unde sunt şi mai multe cabinete ale medicilor de familie. Am demarat o anchetă la nivelul DSP Alba. La rândul lor, Poliţia şi Parchetul au demarat o anchetă proprie. Deocamdată, nu avem foarte multe date pe care să le facem publice. Din câte ştim noi, fetiţa intrase în cabinetul medicului de familie într-o stare destul de proastă de sănătate. Ştim că avea mai multe afecţiuni", a declarat presei şeful DSP Alba, Alexandru Sinea.

Potrivit acestuia, manevrele de resuscitare s-au dovedit zadarnice.

Cauza exactă a decesului va fi stabilită în urma efectuării necropsiei, a mai spus Alexandru Sinea. AGERPRES/ (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Elena Stanciu, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...