Alba: Minoră dintr-un centru rezidenţial, dată în urmărire

Alba: Minoră dintr-un centru rezidenţial, dată în urmărire

O minoră de 13 ani a fost dată în urmărire după ce, pe 23 ianuarie, a plecat dintr-un centru rezidenţial din Alba Iulia, dispariţia acesteia fiind anunţată marţi de Poliţie.

Potrivit unui comunicat transmis marţi, AGERPRES, poliţiştii din Alba caută o minoră care a plecat dintr-un centru rezidenţial din Alba Iulia şi nu a mai revenit.

"La data de 24 ianuarie, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către reprezentantul unui centru rezidenţial din Alba Iulia cu privire la faptul că, în după-amiaza aceleiaşi zile, minora Muntean Andreea Roxana, de 13 ani, a plecat din centru şi nu a mai revenit", a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Minora are 1,60 înălţime, 58 de kilograme, ochi căprui şi păr negru. La data plecării purta o geacă roşie, pantaloni de blugi albaştri şi ghete maro.

"Poliţiştii desfăşoară, în continuare, cercetări în vederea identificării minorei, iar aceasta a fost dată în urmărire imediat după ce a fost anunţată dispariţia. Persoanele care pot da informaţii care să conducă la identificarea ei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la 112", a mai transmis IPJ Alba. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”