Alba: Şofer de TIR întors din nordul Italiei, transportat cu izoleta la spital

Alba: Şofer de TIR întors din nordul Italiei, transportat cu izoleta la spital

Un şofer de TIR din Alba Iulia întors sâmbătă din nordul Italiei a acuzat febră şi dureri musculare, urmând să fie transportat cu izoleta la Secţia de Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia, a informat, marţi, directorul executiv al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Alba, Alexandru Sinea.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a sunat la 112, după ce a constatat că are febră şi dureri musculare.

"Va fi transportat cu izoleta la Infecţioase. Vor fi recoltate probe (pentru testul de coronavirus - n.r,) şi trimise la Cluj", a transmis Sinea.

Potrivit acestuia, se pare că bărbatul a stat în izolare la domiciliu, cu familia, din 7 martie, de când s-a întors acasă.

În judeţul Alba sunt marţi în autoizolare la domiciliu 126 de persoane. AGERPRES / (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale