Alba: Tânăr şofer reţinut pentru distrugere de bunuri la o benzinărie; la sosirea poliţiştilor era dezbrăcat

Alba: Tânăr şofer reţinut pentru distrugere de bunuri la o benzinărie; la sosirea poliţiştilor era dezbrăcat

Un tânăr din Botoşani s-a ales cu dosar penal, fiind, de asemenea reţinut de poliţişti, după ce, fiind aflat la volanul unui autoturism fără a purta haine pe el, a distrus mai multe bunuri într-o staţie de carburanţi situată pe DN7, lângă Şibot, şi a refuzat să se supună testării privind consumul de alcool sau substanţe interzise.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba a informat luni că, în urma unui apel prin 112, poliţiştii Serviciului Rutier au intervenit în zona unei staţii de carburant situată pe DN 7, în afara localităţii Şibot, unde a fost semnalat un incident în care a fost implicat un autoturism.

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că un tânăr de 29 de ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism, ar fi pătruns cu acesta pe platforma staţiei de carburanţi, unde ar fi intrat în coliziune cu mai multe bunuri, după care ar mai fi rulat aproximativ 100 de metri, pe DN 7, iar ulterior ar fi pierdut controlul asupra autoturismului, intrând în şanţul de pe marginea drumului", se menţionează într-un comunicat transmis AGERPRES de către IPJ Alba.

Potrivit sursei citate, la sosirea echipajelor de poliţie, tânărul "nu purta obiecte vestimentare şi avea un comportament total inadecvat".

Poliţiştii l-au încătuşat, iar ulterior l-au condus la spital, unde acesta a refuzat să se supună oricărui tip de testare.

Tânărul a fost condus la sediul poliţiei, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru distrugere, ultraj contra bunelor moravuri şi refuz sau sustragerea de la prelevarea mostrelor biologice. Totodată, faţă de acesta a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore. AGERPRES / (AS - autor: Marinela Brumar, editor: Marius Frăţilă, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 Două femei, una frumoasă, una...

4 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

5 Oligarhii ruși au pierdut 7 miliarde de dolari într-o singură zi!