Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

ALDE, referitor la ministrul Viorel Ilie: În funcție de avizul de la Comisia juridică, ne vom exprima punctul de vedere

Reprezentanții ALDE spun că nu se vor pronunța cu privire la demersul DNA în cazul ministrului pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, până când procedura parlamentară nu va fi încheiată, iar Comisia juridică nu își va exprima punctul de vedere.

"Am aflat despre solicitarea DNA de urmărire penală a ministrului pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie, prin intermediul mass-mediei. Sesizarea DNA va trebui să parcurgă mai întâi procedura parlamentară prevăzută în regulamentele interne ale Legislativului. În acest sens, nu ne vom pronunța cu privire la demersul DNA până când procedura parlamentară nu va fi încheiată, iar Comisia juridică nu își va exprima punctul de vedere. În funcție de avizul primit de la Comisia juridică, ALDE își va exprima punctul de vedere", se arată într-un comunicat transmis, vineri, AGERPRES.

Procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a cerut vineri sesizarea Senatului, pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale față de Viorel Ilie, ministrul pentru Relația cu Parlamentul, pentru instigare la folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații, în perioada exercitării funcției ministeriale.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Maia Sandu are masterat la Harvard, Proasta a predat „Mașini și utilaje” la Videle! Ministrul agriculturii, ma…

2 Bună dimineața...

3 La dezalcolizareeeee! Fiola s-a aliat cu lupul dacic în lupta contra „fraudării” votului din 26 mai! Fraților,…

4 A venit după Dragnea? Președintele se întâlnește marți cu procurorul general al SUA, William Barr. Discuțiile …

5 Sociolog / PSD e pe făraș și riscă să dispară definitiv de pe scena politică în patru ani. Dezastrul e previzib…

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Un videoclip care îți încălzește inima