Alegeri în SUA: Fostul președinte George W. Bush nu a votat nici cu Trump, nici cu Clinton

Alegeri în SUA: Fostul președinte George W. Bush nu a votat nici cu Trump, nici cu Clinton

Fostul președinte George W. Bush și soția sa, Laura nu au votat marți cu niciunul din candidații la alegerile prezidențiale din SUA, transmite televiziunea CBS, preluată de DPA.

*LIVE UPDATE Alegeri în SUA: America își alege azi cel de-al 45-lea președinte

Potrivit unui purtător de cuvânt al lui Bush, acesta nu a votat decât pentru celelalte alegeri de pe buletinul de vot, dar nu a optat nici pentru candidatul la președinție din partea partidului său, republicanul Donald Trump, nici pentru democrata Hillary Clinton.

Familia Bush și-a exprimat deschis aversiunea față de Trump, printre învinșii căruia s-a numărat, în alegerile interne ale Partidului Republican pentru desemnarea candidatului, și Jeb Bush, fratele fostului președinte Bush junior. DPA reamintește că au existat în presă și speculații că foștii președinți George H.W. Bush și George W. Bush, tată și fiu, ar putea face un pas extraordinar, votând cu candidata Partidului Democrat.

Au existat în presă AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”