Alegeri locale 2024/Primarul din Ciugud, Gheorghe Dămian, reales a șaptea oară cu peste 76% din voturi

Alegeri locale 2024/Primarul din Ciugud, Gheorghe Dămian, reales a șaptea oară cu peste 76% din voturi

Primarul comunei Ciugud, Gheorghe Dămian, a fost reales pentru a şaptea oară în fruntea administraţiei locale cu un scor electoral de peste 76%, potrivit rezultatelor publicate de Autoritatea Electorală Permanentă. Localnicii din comună au mers la vot, prezenţa fiind de aproximativ 70%.

Rezultatele publicate de Autoritatea Electorală Permanentă arată că, în cele şase secţii de votare, primarul din Ciugud, independentul Gheorghe Dămian, are scoruri electorale de 81,19%, 85,96%, 70,56%, 78,2%, 82,7% respectiv 60,87%. Prezenţa la vot în comună a fost de aproximativ 70%.

Imagini din Ciugud. FOTO Facebook Primăria Ciugud Imagini din Ciugud. FOTO Facebook Primăria Ciugud
Gheorghe Dămian obţine astfel al şaptelea mandat în comuna care s-a dezvoltat şi a devenit un etalon pentru investiţiile făcute din fonduri europene.

La alegerile din acest an, edilul, candidat independent, a avut două contracandidate, una din partea PSD, cealaltă din partea AUR.

Ciugud este probabil una dintre cele mai renumite comune din România. I s-a dus vestea că arată mai bine decât multe orașe și oferă imaginea unui stil de viață occidental. Este comuna care s-a dezvoltat cel mai mult și care deține „recordul” de a fi atras cei mai mulți bani europeni.

Localitatea a implementat conceptul de sat inteligent - de la servicii pentru cetățean inteligente, la școală inteligentă, transport inteligent.


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte...

2 Uite o chestie care chiar merită citită...

3 A început Coldea să vorbească? / „Sebastian Ghiță este folosit, în prezent, de unii decizionali de la Belgrad și are legături cu o serie de interfețe ec…

4 1.000.000 lei într-un singur an

5 Încă un șef de Poliție „decapitat” de DNA!