Alegeri parţiale/ Olt: Candidatul PSD, Nicolae Dobre, câştigătorul fotoliului de primar la Deveselu

Alegeri parţiale/ Olt: Candidatul PSD, Nicolae Dobre, câştigătorul fotoliului de primar la Deveselu

Candidatul PSD la funcţia de primar al comunei Deveselu, Nicolae Dobre, viceprimarul localităţii, a câştigat alegerile parţiale obţinând peste 50% din voturile valabil exprimate, potrivit rezultatelor afişate de Autoritatea Electorală Permanentă.

Dobre a obţinut 924 de voturi, însemnând 50,54% din totalul voturilor valabil exprimate.

Pe locul al doilea s-a clasat candidatul liberal, Marius Iulian Aliman, care a obţinut 812 voturi (44,42%).

Candidatul de pe locul al treilea este Gabriel Branişte (AUR), care a obţinut 119 voturi. Ceilalţi patru candidaţi au obţinut mai puţin de 50 de voturi: Dorel Gorcea (independent) - 20 de voturi, Luminiţa Cepan (USR) - 12, Ana Sorin Marius (PMP) - 8 voturi, Constanţa Mirela Motrici (Partidul Neamul Românesc) - 3.

Duminică seara, după aflarea rezultatelor, câştigătorul alegerilor de la Deveselu, Nicolae Dobre, a transmis mulţumiri susţinătorilor într-un mesaj postat pe Facebook , afirmând că este o victorie "care va fi transpusă în proiecte importante pentru deveseleni".

"Rezultatul de astăzi este victoria noastră, o victorie care va fi transpusă în proiecte importante pentru deveseleni. Împreună am demonstrat că forţa noastră constă în solidaritate, formând o echipă imbatabilă pentru comuna noastră. Vă mulţumesc tuturor pentru susţinere, voi rămâne acelaşi om, fidel dialogului şi echilibrului, care v-a determinat să-mi acordaţi votul de încredere. De mâine, ne apucăm de treabă, astfel încât planul de guvernare local să fie pus în practică, aşa cum am promis", a transmis Nicolae Dobre.

La Deveselu au fost organizate duminică alegeri parţiale pentru funcţia de primar, după ce anul trecut, în septembrie, a fost votat cu majoritate de voturi pentru această funcţie primarul Ion Aliman care decedase cu câteva zile înainte de ziua scrutinului. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu