Alegeri prezidențiale în SUA: Familiile Clinton și Obama, împreună în ajunul alegerilor prezidențiale (echipa de campanie)

Alegeri prezidențiale în SUA: Familiile Clinton și Obama, împreună în ajunul alegerilor prezidențiale (echipa de campanie)

Cuplul Obama și familia Clinton vor face campanie împreună la ultima reuniune publică de sprijin pentru candidata democrată Hillary Clinton luni seara, respectiv în ajunul alegerilor prezidențiale americane din 8 noiembrie, potrivit unui anunț făcut joi seara de echipa de campanie a candidatei democrate, relatează AFP.

Prin această imagine puternică care-i reunește pe președintele care-și încheie mandatul și pe candidata care vrea să-i succeadă în funcție, ei le vor cere americanilor să meargă la vot pe 8 noiembrie, în timp ce ultimele sondaje arată o scădere a entuziasmului alegătorilor la încheierea unei campanii inedite, marcată de atacuri personale îndeosebi de violente.

''La ultimul său miting electoral înainte de ziua alegerilor, Hillary Clinton va face campanie la Philadelphia, împreună cu președintele Barack Obama, Michelle Obama, fostul președinte Bill Clinton și Chelsea Clinton'', scrie echipa candidatei democrate într-un comunicat.

Philadelphia reprezintă un puternic simbol, este orașul în care au fost ratificate Declarația pentru independență și Constituția americană. Orașul se află în Pennsylvania, unul dintre statele cheie în cursa pentru Casa Albă.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…