AlegeriLocale2020 / Covasna: USR a câştigat Primăria oraşului Întorsura Buzăului

AlegeriLocale2020 / Covasna: USR a câştigat Primăria oraşului Întorsura Buzăului

Candidatul USR, Raul Urdă, a câştigat funcţia de primar al oraşului Întorsura Buzăului, devansându-l pe profesorul Leca Băncilă, care a candidat pe lista ALDE pentru al patrulea mandat.

"Felicitări echipei de oameni nebuni care au crezut într-un vis! Cei care au câştigat cu adevărat suntem noi, toţi întorsurenii, cei care de mâine, indiferent de culoarea politică, va trebui sa formăm o mare familie pentru a 'Îndrepta Întorsura'. Mulţumesc din suflet tuturor!", a scris Raul Urdă pe pagina sa de socializare.

Preşedintele USR Covasna, Dulanyi-Balogh Szilard, a declarat luni, pentru AGERPRES, că formaţiunea pe care o conduce a câştigat şi Primăria comunei Valea Mare, dar, în ciuda acestui rezultat este decepţionat de scorul obţinut la Consiliul Local Sfântu Gheorghe şi Consiliul Judeţean Covasna.

"Spre durerea mea, se pare că nu am reuşit intrarea în Consiliul Local Sfântu Gheorghe şi nici în Consiliul Judeţean Covasna. Mă domină o stare de bucurie şi durere-frustrare. Pentru că ştiu că puteam aduce o contribuţie serioasă la bunul mers al oraşului şi judeţului. O altă durere este că sunt un om de echipă şi mă doare că munca unei echipe minuscule, de 50 de zile rămâne fără roade în municipiu şi în judeţ şi pentru asta, în calitatea mea de coordonator campanie USR Covasna, îmi cer scuze faţă de colegii mei şi îmi asum întreaga responsabilitate, chit că am dat mai mult de 100% timp de 50 de zile. În schimb, sunt super-fericit că în ciuda faptului că suntem o filială judeţeană care funcţionăm ca şi activitate politică de 1 an şi 9 luni am reuşit să câştigăm două primării: Primăria oraşului Întorsura Buzăului şi Primăria comunei Valea Mare. Este puţin, este mult, nu ştiu, decideţi voi", a scris liderul USR Covasna, pe pagina sa de Facebook. AGERPRES/(A, AS - autor: Oana Mălina Negrea, editor: Oana Popescu, editor online: Simona Aruştei)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vai, a luat pisi COVID și-i pute la minister! „Avem un pişat de spirt pe etaj“

2 Ilie Bolojan dă afară jumătate din angajaţii Consiliului Judeţean Bihor. Unii nici nu aveau loc prin birouri

3 Proștii votează, cefele groase din Servicii încasează / Fiul unui general STS ajuns liberal, contracte grase cu…

4 Să rămână scris / Trump va câștiga mai categoric decât în 2016!

5 Din culisele cluburilor de noapte. Aceleași tehnici se folosesc și-n România