AlegeriLocale2020 / Emil Boc: Am votat cu echipa care să menţină Clujul pe primul loc

AlegeriLocale2020 / Emil Boc: Am votat cu echipa care să menţină Clujul pe primul loc

Candidatul PNL la funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat, duminică, la ieşirea din secţia de votare, că a votat cu echipa care poate să menţină oraşul pe primul loc.

"Am votat cu acea echipă care are viziunea şi proiectele necesare să menţină Clujul pe primul loc, să aducă în continuare investiţii şi locuri de muncă bine plătite la Cluj. Am votat cu acea echipă capabilă să unească, nu să dezbine, am votat cu acea echipă care menţine Clujul în liga campionilor în materie de inovare, cu acea echipă care asigură că în oraş nimeni nu este uitat şi nimeni nu este abandonat, cu acea echipă care modernizează Clujul în toate domeniile prin creşterea calităţii vieţii în educaţie, sănătate, locuri de muncă, mediu, infrastructură, parcuri. Adică, cu acea echipă care fructifică avantajele competitive ale Clujului", a spus Emil Boc.

El a adăugat că oraşul Cluj-Napoca este puternic datorită oamenilor.

În judeţul Cluj sunt aşteptate la urne 612.520 de persoane, în 665 de secţii de votare. În Cluj-Napoca sunt aşteptate la urne 273.717 persoane.
AGERPRES/


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”