AlegeriLocale2020 / Liberalul Cătălin Flutur, învins de candidatul PSD Cosmin Andrei la Primăria Botoşani (rezultate parţiale)

AlegeriLocale2020 / Liberalul Cătălin Flutur, învins de candidatul PSD Cosmin Andrei la Primăria Botoşani (rezultate parţiale)

Candidatul PSD la funcţia de primar al municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, a câştigat alegerile locale de duminică, potrivit rezultatelor parţiale făcute publice luni de Autoritatea Electorală Permanentă (AEP).

Cosmin Andrei a fost votat de 10.798 de alegători, având 33 de voturi mai mult decât candidatul PNL, primarul în exerciţiu, Cătălin Flutur, care a fost susţinut de 10.765 de votanţi.

"E o victorie foarte importantă, chiar dacă a fost obţinută la limită, pentru că botoşănenii au alte aşteptări şi pentru că Botoşaniul merită o altă abordare în ceea ce priveşte nevoile de dezvoltare şi nu numai. Era nevoie de o altă viziune la Botoşani şi mă bucur că acest lucru s-a întâmplat şi promit botoşănenilor că nu îi vor dezamăgi, chiar dacă m-au votat sau nu", a declarat, pentru AGERPRES, Cosmin Andrei.

După centralizarea proceselor verbale din cele 85 de secţii de votare, în municipiul Botoşani au fost înregistrate 29.022 voturi valabil exprimate.

Pe locul al treilea la alegerile pentru Primăria Botoşani s-a clasat candidatul Alianţei USR PLUS, Marcel Gheorghiţă, cu 1.795 de voturi, urmat de candidatul independent Cătălin Silegeanu, cu 1.505 voturi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale