AlegeriLocale2020/ Alianţa USR PLUS anunţă strângerea a 100.000 de semnături online

AlegeriLocale2020/ Alianţa USR PLUS anunţă strângerea a 100.000 de semnături online

Alianţa USR PLUS anunţă că a strâns 100.000 de semnături online pentru susţinerea candidaţilor săi la alegerile locale.

"100.000 de semnături online reprezintă un pas imens pentru democraţie, dar şi pentru digitalizare, un capitol la care România are mult de recuperat. Vom continua să strângem semnături online şi să inovăm pentru că ne dorim ca serviciile digitale să devină normalitate într-o Românie modernă", a declarat Dacian Cioloş, preşedintele PLUS, potrivit unui comunicat al Alianţei transmis joi AGERPRES.

La rândul său, preşedintele USR, Dan Barna, a afirmat că numărul de semnături online strânse într-un timp atât de scurt este o dovadă în plus că oamenii vor o altfel de politică.

"Simplu, online, fără hârtii şi respectând distanţarea socială, care este foarte importantă în această perioadă, oamenii au ales să ne susţină şi să dea un semnal: că România se schimbă", a spus Barna.

Cele 100.000 de semnături online au fost strânse în mai puţin de o lună de la publicarea în Monitorul Oficial a hotărârii care reglementează mecanismul de colectare a semnăturilor de susţinere online, conform sursei citate. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /