AlegeriLocale2020/ Bihor: O femeie s-a ales cu dosar penal pentru vot multiplu

AlegeriLocale2020/ Bihor: O femeie s-a ales cu dosar penal pentru vot multiplu

O bihoreancă de 45 de ani are întocmit dosar penal pentru vot multiplu la alegerile locale de duminică, a informat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Bihor, Alina Fărcuţa.

Potrivit acesteia, este vorba despre o femeie care a votat la câteva ore diferenţă, în două localităţi. Femeia în cauză a votat prima oară la ora 9,23 la o secţie de votare din localitatea bihoreană Săldăbagiu de Barcău, comuna Balc, "fapt atestat prin prezenţa şi semnătura acesteia pe listele electorale".

"La ora 10,48 aceeaşi femeie s-a prezentat şi la o altă secţie de votare din localitatea bihoreană Chişlaz, comuna Chişlaz, exercitându-şi pentru a doua oară dreptul de vot, fapt atestat, de asemenea, prin prezenţa fizică şi semnătura din listele electorale", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Marghita au întocmit dosar penal în cauză şi efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fraudă la vot, a mai precizat reprezentanta IPJ Bihor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria