AlegeriLocale2020/ Brăila: Dosar penal pentru fraudă la vot; a introdus două buletine în urma pentru primar

AlegeriLocale2020/ Brăila: Dosar penal pentru fraudă la vot; a introdus două buletine în urma pentru primar

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila au întocmit dosar penal pentru fraudă la vot după ce, într-o secţie din municipiul reşedinţă, un alegător a primit două buletine pentru alegerea candidatului la primărie, pe care le-a ştampilat şi le-a introdus în urnă.

"La o secţie de votare din municipiul Brăila, un alegător a primit, din eroare, două buletine de vot pentru alegerea candidatului la primărie. Acesta le-a ştampilat pe amândouă şi le-a introdus în urna de vot. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru fraudă la vot", au transmis cei de la IPJ Brăila.

În municipiul Brăila sunt 170.681 de cetăţeni cu drept de vot, în cursa electorală pentru funcţia de primar al municipiului înscriindu-se 11 candidaţi. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...