AlegeriLocale2020/ Ciolacu: Vom avea o analiză săptămâna aceasta în structurile interne ale partidului

AlegeriLocale2020/ Ciolacu: Vom avea o analiză săptămâna aceasta în structurile interne ale partidului

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că în această săptămână va avea loc o analiză în structurile interne ale partidului şi se va decide ce se va întâmpla cu preşedinţii de organizaţii judeţene care au candidat pentru funcţii la alegerile locale şi au pierdut.

"Vom avea o analiză săptămâna aceasta în structurile interne ale partidului şi vă vom da toate lămuririle. Mi se pare corect ca aceste discuţii să le am cu colegii mei în interiorul partidului", a spus Ciolacu într-o conferinţă de presă, la sediul central al PSD.

Întrebat dacă este mulţumit de lista consilierilor PSD din Consiliul General al Municipiului Bucureşti, printre care se numără şi Petre Roman, acuzat de crime împotriva umanităţii, Ciolacu a replicat: "Nu am avut această discuţie cu doamna Firea. Este totuşi lista votată de către bucureşteni. Îmi cereţi cumva să nu respect votul bucureştenilor? Cereţi-mi să am şi eu nişte limite. Sunt decizii interne ale partidului, nu pot să răstorn eu votul bucureştenilor. (...) Am luat o hotărâre foarte clară, ca fiecare organizaţie să aibă libertatea de a decide cu adevărat acest lucru. Este un drept, dar este şi o responsabilitate". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”