AlegeriLocale2020/ Constanţa: Alegător amendat cu 600 de lei pentru că şi-a fotografiat buletinul de vot

AlegeriLocale2020/ Constanţa: Alegător amendat cu 600 de lei pentru că şi-a fotografiat buletinul de vot

Un alegător din localitatea Comana a fost amendat cu 600 de lei după ce a fost depistat că şi-a fotografiat buletinul de vot în timpul exercitării dreptului constituţional, au informat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"În jurul orei 9,00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comana au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi fotografiat buletinul de vot în timpul exercitării votului. Persoana în cauză a fost identificată şi sancţionată cu amendă în valoare de 600 de lei, conform Legii 115/2015", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, cu suma totală de 5.600 de lei au fost amendaţi, sâmbătă după-amiază, patru şoferi care tractau cu autovehiculele pe care le conduceau câte o remorcă, afişând reclame electorale.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 5 au identificat în trafic 4 autovehicule, fiecare tractând câte o remorcă afişând reclame cu mesaj electoral. Conducătorii auto au fost legitimaţi, fiind sancţionaţi contravenţional, conform Legii 115/2015, cu amendă în valoare totală de 5.600 de lei", a mai anunţat IPJ Constanţa. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”