AlegeriLocale2020/ Constanţa: Alegător amendat cu 600 de lei pentru că şi-a fotografiat buletinul de vot

AlegeriLocale2020/ Constanţa: Alegător amendat cu 600 de lei pentru că şi-a fotografiat buletinul de vot

Un alegător din localitatea Comana a fost amendat cu 600 de lei după ce a fost depistat că şi-a fotografiat buletinul de vot în timpul exercitării dreptului constituţional, au informat, duminică, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

"În jurul orei 9,00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comana au fost sesizaţi cu privire la faptul că o persoană ar fi fotografiat buletinul de vot în timpul exercitării votului. Persoana în cauză a fost identificată şi sancţionată cu amendă în valoare de 600 de lei, conform Legii 115/2015", au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, cu suma totală de 5.600 de lei au fost amendaţi, sâmbătă după-amiază, patru şoferi care tractau cu autovehiculele pe care le conduceau câte o remorcă, afişând reclame electorale.

"Poliţişti din cadrul Secţiei 5 au identificat în trafic 4 autovehicule, fiecare tractând câte o remorcă afişând reclame cu mesaj electoral. Conducătorii auto au fost legitimaţi, fiind sancţionaţi contravenţional, conform Legii 115/2015, cu amendă în valoare totală de 5.600 de lei", a mai anunţat IPJ Constanţa. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Niciodată mai mult de o noapte” / Noi amănunte picante despre „intelectuala” lui Reghe

2 Fotografii cu Prodanca goală și cu mâna la „fofo” scăpate pe internet

3 „Am decis să încercăm din nou”

4 „Dacă erai fata mea îți spuneam să îți mai pui o bluză pe tine”

5 VIDEO Priviți ce palat și-a cumpărat fugarul Rizea la Chișinău!