AlegeriLocale2020/ Dâmboviţa: PSD acuză un candidat că a oferit mită electorală; Poliţia a deschis un dosar penal

AlegeriLocale2020/ Dâmboviţa: PSD acuză un candidat că a oferit mită electorală; Poliţia a deschis un dosar penal

PSD Dâmboviţa acuză, într-un comunicat de presă, remis duminică, faptul că un candidat la funcţia de primar al municipiului Târgovişte ar fi dat bani unor alegători pentru a-l vota, iar Poliţia informează că s-a autosesizat şi a deschis un dosar penal.

""Noaptea ca hoţii" s-a potrivit de minune pentru reprezentantul unui partid politic, candidat la funcţia de primar în Municipiul Târgovişte. Nu mai departe de noaptea care a trecut, dând dovadă de o atitudine mai mult decât proactivă, respectivul candidat a împărţit câte 50-100 de lei mai multor persoane din cartierele Romlux şi Prepeleac pentru a le determina să-l voteze. Reamintim tuturor că mita electorală este aspru pedepsită", se arată în comunicatul PSD Dâmboviţa.

IPJ Dâmboviţa anunţă că s-a sesizat din oficiu şi a deschis un dosar penal.

"Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public cu privire la faptul că membrii unui partid politic ar fi oferit bani pentru a determina cetăţenii să voteze, Compartimentul Relaţii Publice este împuternicit să comunice următoarele: poliţiştii din cadrul IPJ Dâmboviţa s-au sesizat din oficiu, constituind un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de coruperea alegătorilor, faptă prevăzută de art. 386 din Codul Penal. Poliţiştii efectuează verificări, sub coordonarea procurorului de caz, cu privire la aspectele semnalate", precizează IPJ Dâmboviţa. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Zguduitor articol...

4 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore

5 De citit...