AlegeriLocale2020/ Emanuel Soare (PNL): Bate vântul schimbării în Argeş

AlegeriLocale2020/ Emanuel Soare (PNL): Bate vântul schimbării în Argeş

Fostul prefect Emanuel Soare, candidatul PNL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a afirmat, joi, că în Argeş "bate vântul schimbării" după 30 de ani de administraţie PSD.

"Bate vântul schimbării în Argeş, sper că-l simţiţi şi dumneavoastră. Asta se vede când merg pe drumurile judeţului şi trec maşinile şi tot praful şi tot nisipul de pe aceste drumuri prost pietruite, neasfaltate ale administraţiei PSD ajung în ochii cetăţenilor. Şi se uită în ochii noştri şi văd suferinţa pe care de 30 de ani o comunică autorităţilor şi nimeni nu-i bagă în seamă. Judeţul nostru este rupt în două de această administraţie PSD, sudul este rupt de nord", a declarat Soare la Piteşti, în cadrul unei conferinţe de presă.

În opinia sa, candidaţii PNL vor putea să schimbe modul în care se face administraţie publică în judeţul Argeş.

"Partidul Naţional Liberal are în acest moment candidaţi cu care poate schimba soarta judeţului Argeş şi cu care poate recupera toţi anii trecuţi. Nu accept (...) să nu avem drumuri asfaltate în Argeş, nu accept să avem şcoli care nu pot începe anul şcolar în plină pandemie pentru că nu au apă, nu au apă caldă, nu au săpun, nu au hârtie igienică, nu au dezinfectant, pentru că primarii lor au urât şcoala şi nu vor să se implice să facă cheltuielile necesare. (...) Nu accept să avem spitale care nu fac faţă acestei pandemii şi care nu reuşesc să trateze bolnavii", a mai spus Emanuel Soare. AGERPRES 

Sursa foto:  Emanuel Soare  / Facebook


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...