AlegeriLocale2020/ Fostul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, Adrian Bibu, candidatul PNL la Primăria Sibiu

Fostul vicepreşedinte al Federaţiei Române de Taekwon-do ITF, liberalul Adrian Bibu, şi-a înscris, sâmbătă, candidatura la Biroul Electoral Judeţean, pentru funcţia de primar al municipiului Sibiu.

Bibu ocupă în prezent funcţia de director al Sălii Sporturilor "Transilvania" din Sibiu şi este consilier în Consiliul Local Sibiu.

"Am reuşit să facem o platformă program serioasă şi cu idei serioase care are 20 de pagini şi care a fost lansată încă de la jumătatea lunii iulie, platformă program care a pornit de la ideea că Sibiul poate mai mult şi mai bine, platformă program care a fost făcută împreună cu sibienii şi în dialog cu sibienii şi care are câteva puncte foarte importante, cum ar fi zona metropolitană, cum ar fi trenul periurban şi platformă care scoate în evidenţă necesitatea de a investi în infrastructură. Avem nevoie de grădiniţe noi, avem nevoie de creşe noi, avem nevoie de şcoli; necesitatea de a investi în infrastructură sportivă, în terenuri în cartiere, terenuri de sport, într-un nou bazin olimpic, într-o nouă sală polivalentă şi o platformă program care susţine finalizarea proiectelor cum ar fi spitalul judeţean şi centura de sud în parteneriat cu Consiliul Judeţean şi cu Guvernul României", a declarat Adrian Bibu, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

În ultimii 20 de ani, municipiul Sibiu a avut primari doar etnici germani, din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR). Klaus Iohannis a fost ales pentru prima dată primar al Sibiului în anul 2000 şi a avut patru mandate de primar. După cele patru mandate de primar ale lui Klaus Iohannis şi alegerea acestuia ca preşedinte al României în 2014, Sibiul a fost condus în ultimii ani de către Astrid Fodor (FDGR), care acum şi-a înscris candidatura pentru un nou mandat. În ultimii 20 de ani, PNL şi FDGR au colaborat împreună, iar liberalii au avut câte un viceprimar al Sibiului, în fiecare mandat. AGERPRES

Sursa foto: (c) Adrian Bibu/facebook

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Informație / Urmează două rețineri la vârful politicii...

2 BREAKING CCR a respins sesizarea președintelui Iohannis și a decis că Parlamentul stabilește data alegerilor p…

3 Ca-n filme! Ea este consiliera PNL care l-a prins pe omul lui Tudorache cu procesele verbale moșmondite!

4 Asta se lasă cu pușcărie! / DOCUMENTUL care confirmă că la Sectorul 1 s-au găsit în urne mai multe buletine de v…

5 ȘOC la vârful UE! Fondarea unei noi UE fără Ungaria și Polonia! Premierul Olandei încalcă în premieră un tabu …