AlegeriLocale2020/ Mugur Cozmanciuc (PNL): Am votat pentru nemţenii care îşi doresc dezvoltare, bunăstare şi respect

AlegeriLocale2020/ Mugur Cozmanciuc (PNL): Am votat pentru nemţenii care îşi doresc dezvoltare, bunăstare şi respect

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc - candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a declarat, la ieşirea de la urne, că a votat pentru oamenii care îşi doresc dezvoltare, bunăstare şi respect.

"Am votat astăzi pentru municipiul Piatra-Neamţ, pentru judeţul Neamţ şi pentru toţi oamenii care îşi doresc dezvoltare, bunăstare şi respect. Împreună cu colegii mei ne dorim ca judeţul Neamţ să fie un exemplu pozitiv, un brand, şi aşa va fi. Începând de mâine noi vom arăta că suntem aceiaşi. Vom aduce bunăstarea şi respectul în casele oamenilor şi vom fi cei care ne vom continua parcursul pentru proiectele pe care le-am promis", a declarat Mugur Cozmanciuc.

Întrebat ce calităţi trebuie să aibă un preşedinte al consiliului judeţean, Mugur Cozmanciuc a răspuns: "trebuie să fie în primul rând preşedintele oamenilor. În al doilea rând, onestitatea şi bunul simţ trebuie să fie părţi definitorii ale caracterului. Nu în ultimul rând trebuie să aibă o viziune de dezvoltare a judeţului". AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante