AlegeriLocale2020/ PNL Bucureşti condamnă multiplele nereguli apărute în procesul de numărare a voturilor

AlegeriLocale2020/ PNL Bucureşti condamnă multiplele nereguli apărute în procesul de numărare a voturilor

PNL Bucureşti condamnă multiplele nereguli apărute în procesul de numărare a voturilor la alegerile locale, în Capitală, în special în Sectorul 1 şi în Sectorul 5.

"PSD îşi bate joc de voturile bucureştenilor, demonstrând că a rămas acelaşi partid nereformat, care este dispus să apeleze la practici ilegale, pentru a deturna voinţa alegătorilor", se arată într-un comunicat transmis marţi AGERPRES.

Sursa citată reaminteşte că filiala Sector 5 a PNL a solicitat Biroului Electoral al Circumscripţiei Electorale să dispună renumărarea tuturor buletinelor de vot pentru alegerea primarului, Consiliului Local al Sectorului 5 şi Consiliului General al Municipiului Bucureşti în Sectorul 5, considerând că "întregul proces electoral desfăşurat pe raza sectorului a fost viciat".

PNL Bucureşti reaminteşte aspectele sesizate în sectoarele 1 şi 5 ale Capitalei.

"PNL Bucureşti solicită anchetarea cu celeritate a tuturor sesizărilor depuse şi îi asigură pe locuitorii Capitalei că va lupta pentru a le apăra votul dat duminică, pe 27 septembrie", se mai arată în comunicat. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro