AlegeriLocale2020/Fostul prefect Florin Sinescu va candida pentru funcţia de primar al Sucevei din partea Pro România

AlegeriLocale2020/Fostul prefect Florin Sinescu va candida pentru funcţia de primar al Sucevei din partea Pro România

Fostul prefect Florin Sinescu şi-a depus, vineri, candidatura la funcţia de primar al Sucevei din partea Pro România şi doreşte ca împreună cu echipa tânără pe care a format-o să ''restarteze'' din punct de vedere economic municipiul şi să fie mai aproape de cetăţeni.

"Alături de mine este o echipă din 29 de candidaţi, oameni din toate cartierele Sucevei, cu care să venim în Consiliul Local cu restartul municipiului Suceava în ceea ce priveşte zona economică, pe care ne-o dorim atât de mult dezvoltată. Suntem o echipă tânără care va aduce acel plus şi acel element de noutate care înseamnă aplecare către problemele cetăţenilor. Suntem o echipă frumoasă care să aducă schimbarea în municipiul Suceava'', a spus Sinescu.

El a precizat că obiectivul Pro României la alegerile din septembrie îl reprezintă câştigarea funcţiei de primar al municipiului Suceava şi un număr de opt consilieri locali.

Liderul judeţean al Pro România, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, prezent la depunerea candidaturilor, a declarat că este un moment important, în condiţiile în care este prima competiţie locală pentru Pro România, partid înfiinţat în urmă cu doi ani, care vrea să se afirme şi deja a avut două scrutinuri electorale în urma cărora a obţinut rezultate bune, crescând în încrederea electoratului.

"Aşa cum văd echipa lui Florin, la Suceava, putem face o surpriză extrem de plăcută, după 16 ani de Primărie cu Ion Lungu, după un miliard de euro cheltuiţi în Suceava. Foarte multe proiecte sunt doar pe hârtie, doar pe planşe, mă refer la stadionul care nu are nocturnă, sala polivalentă care e doar în planşe şi nu în realitate, la bulevarde modernizate, la transport public de calitate, la integrarea zonei metropolitane aşa cum trebuie. (...) Au trecut prea mulţi ani în care lucrurile nu s-au dezvoltat'', a spus Nechifor. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Priviți, la București, Umbrărescu a turnat deja asfalt pe singurul tronson de centură unde lucrează români

2 Un general ceh le dă vești proaste ucrainenilor: Tancurile Leopard sunt supraevaluate și nu sunt o „armă minune”

3 Șucu și Copos cu nevestele...

4 Incredibilă poveste /

5 ULTIMA ORĂ Simonei Halep i-au fost refuzate ultimele probe depuse la proces!