AlegeriLocale2020/Mureş: PNL are 69 de candidaţi pentru funcţia de primar şi liste pentru 83 de consilii locale

AlegeriLocale2020/Mureş: PNL are 69 de candidaţi pentru funcţia de primar şi liste pentru 83 de consilii locale

Preşedintele PNL Mureş, Cristian Chirteş, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ), a anunţat, vineri, că partidul a depus liste pentru 83 de consilii locale şi are candidaţi pentru 69 de primării din judeţ, inclusiv Târgu Mureş.

"Din câte ştiu, suntem partidul care a depus cele mai multe liste la nivelul judeţului Mureş. În această campanie electorală vom discuta cu siguranţă şi despre infrastructura deficitară a judeţului. Am colectat în aceste zile de precampanie electorală solicitările oamenilor, am identificat cel puţin patru domenii pe care ne vom axa: domeniul infrastructurii, sănătăţii, respectarea normelor legate de mediu şi, bineînţeles, ca partid naţional liberal, vom aborda tot ce înseamnă domeniul economic. În campania electorală, echipa PNL va colecta toate problemele care se aduc în faţa candidaţilor şi, cu siguranţă, o să încercăm să le rezolvăm. (...) Noi nu vom promite lucruri, noi vom încerca să le rezolvăm", a declarat Cristian Chirteş.

Acesta a arătat că, împreună cu candidatul la funcţia de primar al municipiului Târgu Mureş, Theodora Benedek, va avea o campanie electorală integrată, la fel cum sunt şi programele cu care cei doi candidează.

"Împreună cu candidatul la funcţia de primar al municipiului Târgu Mureş, Theodora Benedek, vom aborda acest tip de campanie integrată, programul municipiului Târgu Mureş va fi integrat în programul de campanie al Consiliului Judeţean Mureş pentru că municipiul Târgu Mureş nu se poate dezvolta decât concomitent cu celelalte localităţi dimprejurul municipiului. (...) Am un program în 10 puncte, un proiect de candidatură pe înţelesul oamenilor. (...) Noi, în elaborarea acestui proiect, am pornit de la strategia de dezvoltare a judeţului Mureş, întocmită de specialişti, de o comisie interinstituţională, de specialişti în diverse domenii", a spus Cristian Chirteş.

Totodată, preşedintele PNL Mureş a arătat că partidul are "cea mai puternică" echipă de primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali.

"Începe campania electorală, care se va desfăşura în acest condiţii atipice, în care vom încerca şi cu siguranţă vom cere tuturor care se implică în campania electorală să respecte normele de siguranţă sanitară şi, cu siguranţă, (...) noi (...) vom fi primii care vom respecta acest lucru. Cu siguranţă PNL are cea mai puternică echipă de primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali (...) şi oamenii ştiu, de aceea în 27 septembrie suntem siguri că vom câştiga alegerile locale", a precizat candidatul PNL Mureş la preşedinţia Consiliului Judeţean. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Va fi asfaltat cel mai vechi drum din țară, o variantă mai scurtă cu 30 de km la Valea Oltului!

2 Florin Călinescu, dividende de peste un milion de lei...

3 Foarte interesante amănunte...

4 VIDEO Ultimele imagini cu Putin, la slujba de Paște...

5 O femeie indiană și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o la „relații sexuale împotriva naturii cu orice bărbat, femeie sau animal”