AlegeriLocale2020/Orban: Sectorul 1-cel mai prost administrat din Bucureşti; primarul de la PSD nu a făcut mai nimic

AlegeriLocale2020/Orban: Sectorul 1-cel mai prost administrat din Bucureşti; primarul de la PSD nu a făcut mai nimic

Sectorul 1 este cel mai prost administrat din tot Bucureştiul, iar primarul din partea PSD nu a făcut mai nimic, în afară de spitale pe hârtie, panseluţe, asfalt care a ţinut până la prima ploaie, a afirmat, marţi, preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Orban a participat la un eveniment electoral al candidatului la primăria Sector 1 Clotilde Armand, susţinut de PNL şi USR PLUS.

 


Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


"Prezenţa mea astăzi aici urmăreşte să transmită un mesaj de susţinere din partea PNL pentru candidatura doamnei Clotilde Armand. Clotilde Armand vrea să fie primarul sectorului 1 încă din 2016, din păcate, la numărarea voturilor lucrurile au ieşit altfel decât în sondaje şi pentru asta 4 ani de zile Sectorul 1 a avut de suferit. Cel mai bogat sector, sectorul care are cele mai multe investiţii, sectorul care are cele mai mari resurse este cel mai prost administrat din tot Bucureştiul şi riscă să fie dus de oameni ca oamenii din PSD la nivelul Sectorului 5", a afirmat Orban.

El a spus că această situaţie trebuie să înceteze.

"În afară de spitale pe hârtie, panseluţe, asfalt care a ţinut până la prima ploaie şi cheltuieli nesăbuite făcute pe toate prostiile pământului, primarul Sectorului 1 din partea PSD nu a făcut mai nimic. Niciunul dintre proiectele pe care le merită Sectorul 1 nu a fost realizat. Garantăm că Clotilde Armand este un primar care va readuce strălucirea Sectorului 1, care va avea capacitatea să utilizeze în mod inteligent resurse importante ale Sectorului 1 şi va avea capacitatea să ofere servicii de calitate pentru cetăţenii Sectorului 1 aşa cum a existat o perioadă în sectorul 1 până a venit PSD. (...) Să punem punct acestui dezastru", a susţinut Orban.

Clotilde Armand a spus că "cineva trebuie să arunce PSD la gunoiul istoriei".

 


Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


"Ne aflăm aici alături de colegii din PNL pentru că cineva trebuie să arunce PSD la gunoiul istoriei şi să începem cu Sectorul 1. Aici avem un primar care nu a construit nimic, care şi-a pus angajaţii să mă urmărească, care a risipit 4 ani din viaţa noastră şi aruncă cu banii noştri pentru materiale de propagandă pesedistă. Nu mai putem continua aşa. România are nevoie de oameni care construiesc", a spus Armand.

În timpul evenimentului, câteva persoane au scandat împotriva PNL şi USR, folosind expresii triviale.

 


Foto: (c) GRIGORE POPESCU / AGERPRES FOTO


"Colegi din USR PLUS şi din PNL, să nu faceţi niciodată ce fac aceşti exponenţi ai PSD care arată ce a adus PSD pentru Bucureşti, pentru Sectorul 1: lipsă de educaţie, lipsă de civilizaţie, obrăznicie împinsă până la maxim şi nerespectarea regulilor de bun simţ din societate. De astfel de lucruri vrem să scăpăm în Bucureşti şi în România", a afirmat preşedintele PNL. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Această ucraineancă l-a „combinat” pe soțul familiei unde fusese cazată în doar 10 zile!

2 VIDEO Priviți cum au „evaporat” ucrainenii o armă rară a rușilor

3 Zguduitor articol...

4 De citit...

5 Imagini cu patru francezi care pleacă dintr-un local din Cluj fără să plătească după ce consumaseră 6 ore