AlegeriLocale2020/Prahova: Preşedinta unei secţii de votare a leşinat; procesul electoral - oprit temporar

AlegeriLocale2020/Prahova: Preşedinta unei secţii de votare a leşinat; procesul electoral - oprit temporar

Preşedinta unei secţii de votare din comuna Balta Doamnei a suferit, duminică după-amiază, o lipotimie, procesul electoral fiind oprit temporar până la sosirea ambulanţei şi preluarea femeii.

Potrivit datelor comunicate de Serviciul Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Prahova, o femeie de 44 de ani, preşedinta unei secţii de votare din Balta Doamnei, a suferit o lipotimie, la faţa locului fiind trimise un echipaj de prim-ajutor SMURD şi un echipaj cu medic al SAJ.

Femeia a fost preluată în stare de conştienţă, fiind stabilă hemodinamic. Ea a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă pentru investigaţii suplimentare.

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Judeţean, Liliana Minculescu, a declarat, pentru AGERPRES, că procesul de votare în secţia respectivă a fost oprit până la sosirea ambulanţei şi preluarea pacientei, sarcinile fiind preluate de către locţiitor. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro