AlegeriLocale2020/Sălaj: Dinu Iancu Sălăjanu (PNL) vrea schimbarea mentalităţii 'lasă că merge şi aşa'

AlegeriLocale2020/Sălaj: Dinu Iancu Sălăjanu (PNL) vrea schimbarea mentalităţii 'lasă că merge şi aşa'

Candidatul la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Sălaj din partea PNL, Dinu Iancu Sălăjanu, a precizat marţi, într-o conferinţă de presă, că vrea să "reclădească" Sălajul printr-o administraţie profesionistă, transparentă şi dedicată comunităţii şi prin schimbarea mentalităţii "lasă că merge şi aşa".

"Pentru mine, dezvoltarea judeţului Sălaj înseamnă o administraţie profesionistă, transparentă şi dedicată comunităţii. Nu putem dărâma şi reconstrui de la zero puţinul făcut în ultimii zece ani, dar când susţin că reclădim Sălajul, vreau administrarea corectă a ceea ce există deja, dar şi schimbarea ideilor cu 'lasă că merge şi aşa', de până acum", a precizat Dinu Iancu Sălăjanu.

Candidatul PNL la şefia CJ a adăugat faptul că nu-şi mai doreşte ca Sălajul să fie considerat peste tot un simplu judeţ mic, fără potenţial de dezvoltare şi fără perspective, ci vrea un judeţ conectat prin infrastructură de calitate la întreaga regiune, la Cluj şi Bihor.

Dinu Iancu Sălăjanu a declarat că programul său politic se axează pe trei principii: "cetăţeanul este stăpânul alesului local şi nu invers", "mai puţină politică, mai multă administraţie" şi" judeţul Sălaj nu mai poate fi considerat un judeţ de mâna a doua - Sălajul are nevoie de un preşedinte al Consiliului Judeţean care să-l pună cu adevărat pe harta României".

Ca măsuri pe care le are în vedere, acesta a amintit: modernizarea procesului administrativ; dezvoltarea sectoarelor economice cu potenţial local şi identificarea oportunităţilor de investiţii; promovarea culturii şi a valorilor locale; accesarea de fonduri europene; modernizarea infrastructurii de transport şi modernizarea sistemului medical judeţean, inclusiv prin construirea şi dotarea unui laborator de biologie moleculară şi construirea unei piste de aterizare pentru elicopterul SMURD în municipiul Zalău. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...