AlegeriLocale2020/Vlad Voiculescu: Să alegem oameni pe picioarele lor, nu marionete care depind de unul şi de altul

AlegeriLocale2020/Vlad Voiculescu: Să alegem oameni pe picioarele lor, nu marionete care depind de unul şi de altul

Preşedintele PLUS Bucureşti, Vlad Voiculescu, i-a îndemnat, sâmbătă, pe cetăţeni, să aleagă oameni "care sunt pe picioarele lor", arătând că, în felul acesta, cei aleşi nu vor fi "marionete" şi "nu o să depindă de unul şi de altul".

"Un lucru esenţial în politica din România este să alegem cât mai mulţi oameni care sunt pe picioarele lor. Dacă sunt pe picioarele lor, nu o să fie marionete, nu o să depindă de unul şi de altul, nu o să depindă de un şef mai mare sau mai mic din partid. Oameni pe picioarele lor, asta oferă USR PLUS, pentru că oamenii, repet, nu se schimbă. Oamenii, dacă au făcut bine înainte, o să facă bine, şi mai mult bine, odată ce au mai multă putere, prin funcţia pe care o deţin. Dacă nu au făcut asta, dacă s-au ocupat numai de vorbit la televizor şi de minţit şi manipulat, asta vor face şi de acum înainte indiferent ce spun în campanie", a spus Voiculescu.

El i-a îndemnat pe alegători să se uite la ce au făcut înainte cei care le cer votul şi nu le ceea ce le spun aceştia în campanie.

"Oamenii nu se schimbă. Oamenii când ajung la o funcţie, sau la putere politică, oamenii când intră în politică nu se schimbă în mod profund. Nu devin mai deştepţi, nu devin mai ştiutori de carte, sau mai ştiutori ai unei meserii. Oamenii fac, după ce intră în politică, mai mult sau mai puţin ceea ce au făcut şi înainte, au acelaşi caracter. Nu vă uitaţi doar la ce vă spun oamenii în campanie, ci la ceea ce au făcut oamenii înainte, şi asta este diferenţa fundamentală între noi şi celelalte partide politice", a susţinut Vlad Voiculescu.

Acesta a subliniat că, atât la scrutinul local, cât şi la cel parlamentar, alegerea o să fie "cât se poate de simplă".

"Aveţi pe de o parte un partid nou, USR PLUS, o clasă politică nouă, şi, de cealaltă parte, cei care au făcut politică până acum. Cei care au făcut politică aşa cum au ştiut dintotdeauna să o facă", a punctat liderul PLUS Bucureşti. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante